Quamatel 20-asbol ket darab olyan, mint egy quamatel 40 mg?
Elfogyott a 40es, bevettem egy 20ast de semmit nem er.
Ugyanaz a 2×20 hatasa?
Kapcsolódó kérdések:
Tudom hogy hosszútávon a ppi gyógyszerek a legjobbak,illetve alternatívaként a salvus víz meg a háztartási keksz,de leginkább az akut panaszok eseti megoldása érdekel...
Egy hete kezdődött, azt hittem torokfájás, napokba telt mire leesett gyomorsav okozza a torokfájásomat. Patikában vettem savlekötőt kicsit segített de csodát nem tett. Elmentem orvoshoz aki semmit nem mondott írt fel quamatelt. 3 napja szedem, már nem köhögök a savam...
Tudom, orvostól kérdezzem meg, de ez egy picit bonyolultabb, máris kifejtem. Szóval hónapok / évek óta szenvedek napi szinten a gyomorsavtól, a végén már annyira, hogy semmi nem segített, csak pár napig maximum. Elmentem vele a dokimhoz, aki egy három hónapos kúrát...
Minden félét olvastam a neten, azt is hogy elrákosodhat a nyelőcső. Enni is alig merek lefogytam 42 kilóra. Edzeni sem tudok mert idáig edzettem, de a doktornő azt mondta a súlyemelés fokozhatja a tüneteket. A doki szerint a sok stressz, sajnos nem volt idáig nyugodt...
A házi orvossal most amúgy is nagyon nehéz beszélni, így gondoltam érdeklődnék itt. Kb másfél hete minden reggel ébredés után nem sokkal egy 20-30 percet krákognom kell. Olyan mintha valami a mandulámon lenne. Aztán egésznap teljesen rendben van a torkom másnap...
Meg csak sejtem, hogy az vagyok, van mar időpontom gasztrora.. Laktózmentes dietat tartottam es szépen multak el a tunetek. Mikor megjott akkor megint napi egyszer ment a hasam. Ez amugy is szokott.. De miutan elmult meg mindig erzem, hogy gyenge a hasam es 1 szer 2...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!