Garatcsorgásom van mitől lehet? Ezzel együtt hólyagos a torkom
Figyelt kérdés
Még tavaly megfáztam volt egy torokgyulladasom es azota folyamatosan erzem hogy folyik le valami a torkomba eszrevettem kis holyagokat a torkom hatso reszen. Sokaig nem zavart de most elkezdett fajni es kaparni a torkom voltam orvosnal kaptam egy antibiotikumot ( Curam Duo ) beszedtem de nem hasznalt nagyon felek hogy valami nagyobb bajom van 2 het mulva megyek full orr gegeszetre de brutalisan felek . Ugy erzem mintha tele lenne az orrom de nem mindig tudok kifujni mostmar elegge zavar hogy faj a torkom es azok a holyagok is elegge zavarnak jo lenne ha elmulna nemtudom mar mire gondoljak mi lehet eztegnap 14:25
2/2 Ypszilon1980 

válasza:

De először is gégészetre kellett volna menni, az orvosod helyében rég beutaltalak volna, teljesen egyértelmű. Azt sem tudja milyen baktérium, vagy egyáltalán az-e. Ha ez egy mulirezisztens kórokozó, akkor az AB-vel pont kaptál egy pofont, tenyésztés kell,lehet gomba is. Dohányzol? Alkoholt iszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!