Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Sampon válság van, fejbőr...

Sampon válság van, fejbőr barrier bomlás száraz fejbőrre keresek olyan sampont ami ápol de nem képez filmréteget, ami tisztít, de nem túl erős. Létezik? + Hajnövesztő, Hajhullás elleni sampon is érdekelne.

Figyelt kérdés

nov. 23. 03:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Én a Bánfi hajszeszt ismerem, amit első körben mernék ajánlani, mert egy családtagomnak bevált. Van samponja is. Bőrgyógyászt is érdemes lehet felkeresni.
nov. 23. 07:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Voltam bőrgyógyásznál, uriage ds kímélő sampont javasolt, de kopp leszedett mindent a fejbőrömről, kb még a bőrt is...

Nem tudom kihez mehetnék, mert egy másik meg azt mondta menjek be a patikába és próbálgassak amíg jó nem lesz valamelyik...

Sajnos egyik gyógyszertari sampon sem jó.

Használtam már párat.

Bioderma, Eucerin, Uriage, Vichy, BABÉ extrakimelo, La, roche posay - t még nem de úgy láttam az is, erősebb tisztító kb nulla ápolóval.

nov. 23. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:
A Covid is okozott sokaknak hajhullást. Cinket, hajvitamint eszegess meg általános vizsgálatra jelentkezz a háziorvosodnál. Lehet, hogy belül van a gond forrása.
nov. 23. 16:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ez külső behatásra történt. Fejbőrkezelés után száradt ki és azóta hullik és mivel egy sampon sem jó mindentől irritálódik és begyullad
nov. 26. 14:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát akkor a babafürdetőt próbáld meg, amíg begyógyul és megnyugszik a bőröd:

[link]

Használj sapkát és a mosószer is legyen babamosószer. Az ő bőrüknél nem lehet érzékenyebb a tiéd sem.

nov. 26. 16:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Uhh...

Ez a krém tette tönkre a fejbőrömet.

Ebbe a krémbe pakolták nyáron a locoidot meg volt külön egy vitaminos.

De mindkét vívó anyaga ez a cucc volt.

Képtelenség volt rendesen kimosni és egy idő után fájt a hajam.

Begyulladt az egész fejbőröm.

Elocom kellett utána hogy kicsit jobb legyen.

Azóta érzékeny a fejbőröm.

És semmilyen sampon sem jó.

Voltam bőrgyógyásznál tb alapon, de elocomot akart adni vagy a másik másik szteroidos krém ebbe a hidrophiloumba keverve.

Szörnyű 😭

nov. 29. 01:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Marad a bőrátültetés meg a sapka vagy a paróka.
nov. 29. 07:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Megyek bőrgyógyászhoz majd ő segít
nov. 29. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!