Sampon válság van, fejbőr barrier bomlás száraz fejbőrre keresek olyan sampont ami ápol de nem képez filmréteget, ami tisztít, de nem túl erős. Létezik? + Hajnövesztő, Hajhullás elleni sampon is érdekelne.

válasza:Voltam bőrgyógyásznál, uriage ds kímélő sampont javasolt, de kopp leszedett mindent a fejbőrömről, kb még a bőrt is...
Nem tudom kihez mehetnék, mert egy másik meg azt mondta menjek be a patikába és próbálgassak amíg jó nem lesz valamelyik...
Sajnos egyik gyógyszertari sampon sem jó.
Használtam már párat.
Bioderma, Eucerin, Uriage, Vichy, BABÉ extrakimelo, La, roche posay - t még nem de úgy láttam az is, erősebb tisztító kb nulla ápolóval.

válasza:

válasza:Hát akkor a babafürdetőt próbáld meg, amíg begyógyul és megnyugszik a bőröd:
Használj sapkát és a mosószer is legyen babamosószer. Az ő bőrüknél nem lehet érzékenyebb a tiéd sem.
Uhh...
Ez a krém tette tönkre a fejbőrömet.
Ebbe a krémbe pakolták nyáron a locoidot meg volt külön egy vitaminos.
De mindkét vívó anyaga ez a cucc volt.
Képtelenség volt rendesen kimosni és egy idő után fájt a hajam.
Begyulladt az egész fejbőröm.
Elocom kellett utána hogy kicsit jobb legyen.
Azóta érzékeny a fejbőröm.
És semmilyen sampon sem jó.
Voltam bőrgyógyásznál tb alapon, de elocomot akart adni vagy a másik másik szteroidos krém ebbe a hidrophiloumba keverve.
Szörnyű 😭

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!