A túl sok antibiotikum miatt alakulhatott ez ki a számban?
Torokgyulladásom volt/van, már nem tudom.
De rosszabbodott a helyzet. 3 antibiotikum kúrán vagyok túl, és ilyen aftaféle alakult ki a számban, a nyelvcsap mellett.
Ez a fotó a szám, belülről:
Ez az antibiotikumok miatt van?
És mit tudnék ellene tenni?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyon félek hogy nem e leukémiám van vagy ilyesmi. Szóval a nyaki nyirokcsomomnál érzek fájdalmat, kicsit nagyobb mint volt de mozgatható. Vérképem volt pár hete (nem ebből kifolyólag, de azon minden rendben volt.) kérlek nyugtassatok meg.. előre is koszi
1 hétig antibiotikumot szedtem, de mellé probiotikumot is. Miután leálltam ezekkel, a nemi szervem érzékenyebb lett, és viszket. Ez a hüvelygombásodás jele? Van-e valami házi praktika amivel rendbe jön? Magától elmúlik? Ha igen, mennyi idő? ( Kérlek, csak normális választ adj.)
Be volt gyulladva a jobb mandulám, arra írt fel nekem antibiotikumot az orvos, az meg is gyógyította a jobb mandulámat, de ahogy elkezdtem szedni begyulladt a bal, aminek eddig semmi baja nem volt, és hiába szedem továbbra is az antibiotikumot, nem segít rajta semmit....
Azt mondta, hogy akkor a túlzott antibiotikumos kezelés miatt van. Én ezt nem igazán értem. Lehetséges ez? Mennyi ideig van hatása az antibiotikumnak? Létezik hogy még 2 év múlva is lehet valamilyen mellékhatása? Bár olvastam az interneten, hogy mik a Candida tünetei...
Ilyenkor "szívinfarktushoz hasonló" fájdalmam van,és fáj a mellkasom is bele, meg feljebb is. Csak erre tudok gondolni,mert amennyi gyógyszert felírtak már, sőt allergia elleni szert is szedet velem az orvos,csak ez lehet..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!