Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A túl sok antibiotikum miatt...

A túl sok antibiotikum miatt alakulhatott ez ki a számban?

Figyelt kérdés

Torokgyulladásom volt/van, már nem tudom.

De rosszabbodott a helyzet. 3 antibiotikum kúrán vagyok túl, és ilyen aftaféle alakult ki a számban, a nyelvcsap mellett.

Ez a fotó a szám, belülről:

[link]

Ez az antibiotikumok miatt van?

És mit tudnék ellene tenni?

máj. 11. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyszer volt nekem is ilyenem, elmúlt magától. Nem hinném, hogy a gyógyszerek miatt lenne.
máj. 11. 15:25
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehetséges, ennyi AB felboríthatja a szájban lévő nyálkahártya flórát. Szedj A vitamint.
máj. 12. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálam ez a TIPIKUS mandulagyulladas start jele volt, fél napon belül szétesett a koponyám úgy fájt minden
máj. 14. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Nyirokcsomó és torok fájással voltam orvosnál. Aztmondta nyirokcsomók tapintásra rendben vannak, antibiotikumot írt fel. Ebből még alakulhat ki...

Nagyon félek hogy nem e leukémiám van vagy ilyesmi. Szóval a nyaki nyirokcsomomnál érzek fájdalmat, kicsit nagyobb mint volt de mozgatható. Vérképem volt pár hete (nem ebből kifolyólag, de azon minden rendben volt.) kérlek nyugtassatok meg.. előre is koszi

Antibiotikumtól alakulhat-e ki hüvelygomba?

1 hétig antibiotikumot szedtem, de mellé probiotikumot is. Miután leálltam ezekkel, a nemi szervem érzékenyebb lett, és viszket. Ez a hüvelygombásodás jele? Van-e valami házi praktika amivel rendbe jön? Magától elmúlik? Ha igen, mennyi idő? ( Kérlek, csak normális választ adj.)

Tüszős mandulagyulladás hogy alakulhat ki antibiotikum szedése mellett?

Be volt gyulladva a jobb mandulám, arra írt fel nekem antibiotikumot az orvos, az meg is gyógyította a jobb mandulámat, de ahogy elkezdtem szedni begyulladt a bal, aminek eddig semmi baja nem volt, és hiába szedem továbbra is az antibiotikumot, nem segít rajta semmit....

Mikor alakulhat ki Candida gomba? Elmentem egy természetgyógyászhoz (nem nagyon hiszek benük), és azt mondta, hogy sok Candida gomba van bennem....

Azt mondta, hogy akkor a túlzott antibiotikumos kezelés miatt van. Én ezt nem igazán értem. Lehetséges ez? Mennyi ideig van hatása az antibiotikumnak? Létezik hogy még 2 év múlva is lehet valamilyen mellékhatása? Bár olvastam az interneten, hogy mik a Candida tünetei...

Hosszú betegség alatt rengeteget köhögtem, amire nagyon sok köptetőt kaptam,meg antibiotikum kúra is volt. Ilyenkor alakulhat ki reflux betegség? A...

Ilyenkor "szívinfarktushoz hasonló" fájdalmam van,és fáj a mellkasom is bele, meg feljebb is. Csak erre tudok gondolni,mert amennyi gyógyszert felírtak már, sőt allergia elleni szert is szedet velem az orvos,csak ez lehet..

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!