Magas GPT GOT mire utalhat?
4 hónapos kislányomnál lettek magasak ezek az ertekek, a GPT 123 U/l, GOT 151 U/l, a többi értéke rendben van, nem tűnik betegnek, nem sárga stb... Van valakinek hasonló tapasztalata?
Bókayba megyünk holnap kivizsgáltatni, de kicsit para mami vagyok, mire szamithatok?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Most mértem meg, 29 éves vagyok. Kétszer mértem: 107/47 és 86 a pulzus. Másik mérés: 100/62 és 83 a pulzus. Olvastam, hogy ez szívproblémát okozhat, utalhat szívelégtelenségre. Akinek ez van, ott minig ez az érték a jellemző? Ezt egy labor vizsgálat meg tudja mutatni, vagy kell kardiológus?
Eddig sosem volt magas. Májfunkciók teljesen rendben vannak. Éhgyomorra történt a vérvétel.
Jó pár értékem eltér a jótól,és amiket beírtam a netre mindegyik rosszindulatú dagantos betegségre utalnak. A dokihoz holnap kell visszamennem.
Tegnap voltam vér és vizelettel laborvizsgálaton. Az vizelet amiláz ,a süllyedés és a se-alfa amiláz magasabb. Megnéztem az előző évi leletemet ott is gond volt vele,de akkor nem küldtek tovább. Viszont most már aggódom,mert ahogy nézem a neten utalhat akár...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!