Kiskoromban kétszer voltam bárányhimlős. Az orvos azt mondta, ez amiatt is lehet, hogy először nem jött ki rajtam rendesen a vírus, és így gyakorlatilag nem vagyok védett, bármikor elkaphatom. Igaz ez?
Nagyon meg vagyok ijedve, mert épp babát tervezünk. Ráadásul a páromnak van egy négyéves, óvodás kislánya, aki sokat van nálunk, így fokozottan veszélyeztetett vagyok.
Mit csináljak, oltassam be magam? (A gyereket nem engedi beoltatni az anyukája.)
Azt olvastam, és az orvos is megerősítette, hogy az oltás sem nyújt 100%-os védelmet.
Vagy ha sikerül teherbe esnem, akkor 9 hónapra zárjam el magam hermetikusan a külvilágtól? :D
Valakinek valami használható tanácsa van, volt már valaki hasonló helyzetben?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tegnap óta fáj a torkom és tegnap lázam volt (38,5-39 körül), ma eddig csak hőemelkedésem. A torkom eléggé piros és fáj. Az orvos csak belenézett a torkomba és meghallgatta a tüdőmet, majd felírta az antibiotikumot. Tudom, hogy én vagyok akadékoskodó, és a magas láz...
Rendesen mosom, mint eddig, de csak kb 2-3 napja kezdem nagyon erősen érezni!
Tud valaki esetleg olyan magán dokit, mert váltanék, aki nem horror áron dolgozik? Egy tömés ára érdekelne. köszi
És a foltokkal mit lehet kezdeni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!