Tüdőgyulladáshoz vezethetnek az alábbi tünetek? Bővebben lent.
Sziasztok!
3 napja elkaptam valami betegséget az egyetemen, mivel majdnem minden 4. ember tüsszentett meg köhögött.
Szóval csak hőemelkedésem volt, 37,7-nél nem volt magasabb lázam. Sárgás-zöldes trutyit köhögök fel, de nem sokat, és nem rendszeresen.
Orrom elvan dugulva, + folyik.
Hátam nem fáj.
Kialakulhat ebből tudőgyuszi?
köszi mindenkinek

válasza:Üdv. Köszi a gyors választ! :)
Nem, nem éltem burokban, csak félek, hogy tüdőgyulladást kapok, és bukom a félévet :D
Mind1, holnap azért benézek a dokihoz.
köszi mégegyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Mik közülük a legfontosabbak? Milyen kérdések vezethetnek el a probléma megoldáshoz és a kérdések válaszaihoz?
Mert én magamon észrevettem, de a ti tapasztalaitotokra,vélemenyetekre vagyok kíváncsi. Főleg olyanoktól akik nem csinálják, és másokon veszik észre, de érdekel ez a okostelefon,facebook téma is.
Olyan mintha nem éreznék semmit (mások iránt se), teljesen kiüresedek.
Milyen lelki problémák vezethetnek ide és milyen módszerekkel lehet kezelni?
Ha az ember olyan családba születik, ahol a szülők elválnak, még 10 éves kor előtt, az apa úgymond leszarja, sőt mitöbb, állandóan ígérget, amit aztán rendszeresen megszeg! az anya munkamániás, és a gyereket minden nyáron és hosszabb szünetben egy kisfaluban élő...
1 hete tüdőgyulladásom van és nem tudom felköhögni a váladékot.Amikor köhögök vérzik az orrom.Ez szokványos?Esetleg valami más betegség áll a hátérben?Még sosem volt tüdögyulladásom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!