Cukorbeteg vagyok?
Körülbelül egy hete feltűnt, hogy nagyon viszket a nemiszervem, a hüvelybemenet környéke, néha égő fájdalom kísérte, 2 napig aludni se nagyon tudtam tőle, utána valamivel jobb lett, de még most is tart.És körülbelül azóta iszonyúan fáradt vagyok, erőtlen, kedvetlen.Azt olvastam, hogy a cukorbetegségnek vannak ilyen jellegű tünetei, és most kicsit megijedtem.
20L

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
megfigyeltem magamon ,hogyha rendesen táplálkozom és nem eszek cukrot akkor semmihez sincs energiám és depressziós vagyok (bezárkózom napokig) de amint cukorhoz jutok nagy mennyiségben akkor megváltozik a hangulatom, jobban tudok koncentrálni és a tanulás is jobban...
Egy dolgozathoz kellenének a következő témák kifejtése és leírása: cukorbetegség tünetei, kezelése és étrend. A netről nem írhatom ki, mert megnézik a wikipédiát stb. Ide leírnátok saját szavatokkal hogy mit esztek, hogy kezelitek magatokat és milyen tünetek jelentkeznek? Köszi!
Gondolom a betegség súlyosságától, hogy 1-es vagy 2-es típusú-e, de konkrétan milyen vércukor és inzulin értékek mellett állapítják meg, hogy 1es vagy 2es-e?
Az egyik ismerőm aki cukros csak este ér rá, és én át akarok menni hogy megéressem a cukrom, ugyan is arra gyanakszunk hogy cukorbeteg vagyok. De azzal tisztában vagyok, hogy nem mindegy hogy mikor mérjük. Evés előtt/után stb. Szóval ha este szándékozom méretni, akkor...
Rettenetesen viszket a bőrőm, már legalább egy hónapja. Legjobban a vádlim, a lábfejem és a belső combom, de gyakran a hátam, a hasam és a karom is! Volt már hogy véresre vakartam magam. Valamint alvászavaraim is lettek. Nem tudok aludni, gyakran felébredek. Többet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!