Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fülkürthurut lehet?

Fülkürthurut lehet?

Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt olyan tüneteket kezdtem tapasztalni mintha állandó nyomáskülönbség lenne a fülembe.Egyszóval mintha állandóan ki akarna pattanni a fülem mint mikor a hegyekbe megyünk autóval,és egy kicsit tompán is hallok.Próbáltam interneten tájékozódni és erre a fülkürthurutra jutottam amit nátha okozhat.A tünetek pontosan akkor kezdődtek mikor pár napja náthás lettem.Kicsit fáj a torkom és folyik az orrom.Szóval a legtöbb jel erre a betegségre utal.Ennek ellenére én mégis biztos szeretnék lenni abban hogy valóban ez-e az.Gondolok itt személyes tapasztalatokra.Pl menjek vele fül-orr-gégészhez vagy nem annyira súlyos,mivel a legjobb kezelni(orrspray-t már most is használok) és kb mennyi idő még helyre jön?Ehhez hasonló fülproblémám még soha nem volt és kicsit megijedtem hogy mi bajom lehet.
2014. máj. 16. 22:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kell megijedni. Felesleges orvoshoz menni ha nincs lázad. Infra lámpa, Bioptron lámpa hamar rendbehozza. Szedjél C vitamint és tartsd melegen a fejedet. Nekem allergiától, vagy megfázástól szokott lenni. Körülbelül 3 - 7 nap alatt rendbejön.
2014. máj. 16. 22:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Az orrspré jó, azt használd. Ha a füled esetleg tartósan bedugul, az azt jelenti, hogy a náthától több fülzsír keletkezik. Ez fel szokott szívódni a nátha elmúltával, de ha mégsem, akkor a füledben egy fájó, feszítő érzést érzel. Na ekkor kell elmenni a fül-orr-gégészetre, ahol kimossák a füledet. Ez nem fáj, sőt, jó érzés, amikor végre kitisztul a fül.
2014. máj. 16. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!