Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi bajom lehet? :oo

MollyQuinn kérdése:

Mi bajom lehet? :oo

Figyelt kérdés

Stresszes eletmodot elek..

"tuneteim": szedules,homalyos latas, szajszarazsag, nagyon durvasulycsokkenes napok alatt, idegesseg vagy nagyobb cukortartalmu etel ital fogyasztasa utan nagy hasfajas es surun jarok pisilni ingerlekeny vagyok meg nem ertem mi ez az egesz akinek van otlete szoljon:)

2014. júl. 17. 00:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, nekem nagyon hullott a hajam amikor még nem tudták, hogy cukorbeteg vagyok.
2014. júl. 27. 10:52
 12/16 A kérdező kommentje:
akkor szerinted az vagyok? es megkerdezhetnem hogy fiu vagy e vagy lany ert lenne par privat kerdesem :$
2014. júl. 27. 11:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Ezt csak a doki tudja megállapítani biztosra. Lány vagyok :D De 10 nap alatt még nem jutottál el egy laborba?
2014. júl. 27. 11:14
 14/16 A kérdező kommentje:
nem sajna mert a haziorvosom epp nyaral es csak szeptemberben lesz.... volt barnas folyasod menzesz utan?
2014. júl. 27. 11:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Mindig van háziorvos helyettesítés. Nem volt barna folyásom menzesz után.
2014. júl. 27. 12:35
 16/16 A kérdező kommentje:
Ehgyomorra volt 5,7 azt mondtak ez egesz jo de kaja utan kellene figyelni.... ha tovabb stresszelek meg sok cukrosat eszek iszok lehet bajom?
2014. júl. 29. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!