Csontritkulás - van hatásos ellenszere? Nem megelőzésre gondolok - már megvan! De olyasmire ami legalább egy kis javulást eredményez. Az eddigi gyógyszerem nem ilyen. (60 éves; nő; Calcisedron)

válasza:

válasza:

válasza:Köszi!
Ezek szedését ajánlod: +D, béres kalcim,k2 - és mindezt a Calcisedron mellett? Te csak azt a 3-at szeded?
Kapcsolódó kérdések:
Táplálkozási zavarok miatt nagyon lefogytam, emiatt súlyos csontritkulásom van. Idén leszek 29, az orvosok hormont akarnak szedetni velem, de én meg nem akarok szintetikus ösztrogéntartalmú szert szedni.
kb. 2-3 hetente begyullad a bőröm. Inkább az arcomon jön elő, ilyenkor kivörösödik, viszket és éget. Már egész kiskorom óta ekcémás vagyok (mellette asztmás és allergiás is). Életmódot váltottam már, nem eszek semmi olyan dolgot amire allergiás vagyok, vagy allergiás...
Karácsony előtti nagytakarításban sikerült lábról felfáznom. Évekkel ezelőtt volt egy, mindig vigyázok. Ma elmentem ügyeletre, mert nagyon szúr, ha pisilek+vesekövem is van, de az ottani kedves orvos nem adott semmi, mondta, menjek háziorvoshoz. Viszont ő csak hétfőn...
Napi kb 3 órát (5 felé érek haza szinte mindennap) netezek és emiatt a tanulmányi átlagom 5ösről 3asra esett az utóbbi 2 hónapban, kéne valami hatékony módszer amivel letudnék szokni minnél gyorsabban.
Holnap meló, és én megdöglök! Légysziii!!!!!!! Valaki!!!!!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!