Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Csontritkulás - van hatásos...

Csontritkulás - van hatásos ellenszere? Nem megelőzésre gondolok - már megvan! De olyasmire ami legalább egy kis javulást eredményez. Az eddigi gyógyszerem nem ilyen. (60 éves; nő; Calcisedron)

Figyelt kérdés

2015. jan. 28. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok mozgás, sport.
2015. jan. 28. 18:39
 2/6 Magnólia63 ***** válasza:
D vitaminból mennyit szedsz? Nekem javult az érték mióta szedem.
2015. jan. 28. 18:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez a tabletta tartalmaz D vitamint - a dózist fejből nem tudom - de minden nap szedem. Egész életemben mozogtam, torna, kerékpár, túra, úszás... mai napig napi 1-2-3 órám ezzel telik. Oszt mégis itt a csontritkulás!
2015. jan. 29. 11:09
 4/6 Magnólia63 ***** válasza:
Megnéztem a gyógyszeredet. Nekem a 400 NE D vitamin kevésnek tűnik. Nekem napi 1000 NE-t ajánlott az orvosom. Én szedek még Béres kálciumot naponta hozzá és k2 vitamint. Nekem megállt a ritkulás, sőt javulás tapasztalható. 60 éves vagyok.
2015. jan. 29. 12:25
 5/6 Magnólia63 ***** válasza:
49%
Mákolajat próbáld még meg, és van a Varga féle gyógygombák között is csontritkulásra valami.
2015. jan. 29. 12:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ezek szedését ajánlod: +D, béres kalcim,k2 - és mindezt a Calcisedron mellett? Te csak azt a 3-at szeded?

2015. jan. 29. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Csontritkulásra tudnátok ajánlani valami bevált készítményt, ami természetes és már vannak vele jó tapasztalatok? Egyáltalán visszaépülhet még...

Táplálkozási zavarok miatt nagyon lefogytam, emiatt súlyos csontritkulásom van. Idén leszek 29, az orvosok hormont akarnak szedetni velem, de én meg nem akarok szintetikus ösztrogéntartalmú szert szedni.

A kovakő hatásos és alkalmazható-e ekcémára?

kb. 2-3 hetente begyullad a bőröm. Inkább az arcomon jön elő, ilyenkor kivörösödik, viszket és éget. Már egész kiskorom óta ekcémás vagyok (mellette asztmás és allergiás is). Életmódot váltottam már, nem eszek semmi olyan dolgot amire allergiás vagyok, vagy allergiás...

Felfázásra valami, ami az ünnepek alatt is hatásos?

Karácsony előtti nagytakarításban sikerült lábról felfáznom. Évekkel ezelőtt volt egy, mindig vigyázok. Ma elmentem ügyeletre, mert nagyon szúr, ha pisilek+vesekövem is van, de az ottani kedves orvos nem adott semmi, mondta, menjek háziorvoshoz. Viszont ő csak hétfőn...

Hogyan tudnék leszokni az internet-függőségről? Van a leszokásra hatásos módszer?

Napi kb 3 órát (5 felé érek haza szinte mindennap) netezek és emiatt a tanulmányi átlagom 5ösről 3asra esett az utóbbi 2 hónapban, kéne valami hatékony módszer amivel letudnék szokni minnél gyorsabban.

Van valakinek tutira hatásos és gyorsan ható praktikája epe görcsre?

Holnap meló, és én megdöglök! Légysziii!!!!!!! Valaki!!!!!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!