Mi lehet a bajom?
18 éves lány vagyok, arra lettem figyelmes hogy borzasztóan hullik a hajam.. elmentem egy bőrgyógyászhoz kaptam hajápolót, elküldött vérvételre, amiből kiderült, hogy vashiányos vagyok, kaptam vastablettát. Vérsüllyedést is kimutatott és egy nagyon kis mértékű pajzsmirigy alulműködést(az orvosom azt mondta nem lényeges és lehet magától helyreáll). A bőröm pár hónapja nagyon viszket, sokszor véresre is kaparom, habár nagyon könnyen lejön a bőröm ami szintén fura. Mostanában fáradékony vagyok, gyakran puffad a hasam, sokat volt szorulásom is és hashajtóztam magam, bár ez utóbbit rostkapszula szedéssel úgy tűnik orvosoltam🙏🏼 A hasam sokat fáj, néha szúr vagy teltségérzetem van. Szédülni is az utóbbi időben sokat szoktam. Na meg a fogyás, egy évvel ezelőtt rengeteget ettem és +10kg felszaladt, és mostanra ez lement, de nem sportolok és nem diétázok meg semmi..ez baj? Voltam gasztroenteorológusnál aki csinált hasi UH-t de negatív lett.
Mi bajom lehet? Mit javasoltok hova menjek még ezekkel a tünetekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!