A talpamon több szemölcs is keletkezett és csak terjed és nagyon csúnya, de szerencsére nem fáj. Muszáj felkeresnem egy bőrgyógyászt, hogy eltávolítsa és ne keserítse meg a nyaramat. Tudtok jó bőrgyógyászt?
Tudtok olyan bőrgyógyászt aki rendes és kedves és nem néz le hogy ápolatlan vagyok, mert elkaptam a szemölcsvírust?
Kérlek segítsetek.És mennyi szemölcsöt lehet egyszerre leszedetni?Lehet az összeset egyszerre és mennyi ideig tart míg meggyógyul?Nekem ilyen mozaikszerű van, azaz sok egy helyen,ami nagyon kiborít,mivel elkezdett terjedni azaz futószemölcs.
az USA-ban remek bőrgyógyászok vannak, keress ott fel egyet(nem is értem hogy várod el, hogy írjunk amikor még a várost sem írtad le ahol élsz).
Mindegyik le fog nézni, de a legtöbb nem fogja megmondani neked, mert nem ez a dolga, esetleg figyelmeztet hogy legközelebb mit csinálj máshogy, hogy ne kapd el.
Egyszerre akármennyit le lehet szedni, de 3-4-nél többet nem fognak, mert az érzéstelenítés után nem tudnál több fájdalmat elviselni.
Ha összesen 4 darab van rajtad akkor le lehet egyszerre.
Gyógyulási időtartam: 5 hét.
Nekem is ez volt a problémám, már 4 volt, mikor elmentem Dr. Vass Ilonához. Azt mondta, hogy HPV-s szemölcs, nitrogénnel lekezelte és adott rá ecsetelőt.
Várost nem ìrtál, de ez Budapesten van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!