Megfázásra coldexra vagy neo citran jobb?
Figyelt kérdés
2018. márc. 22. 19:13
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Egyik se. Megfázásra nincs gyógyszer. Ha valamit szedsz akkor 1 hétig tart ha semmit akkor 7 napig. Nincs értelme a gyógyszereknek főleg nem paracetamolnak.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor minek van értelme?
2018. márc. 22. 19:26
3/3 anonim 

válasza:

válasza:Megfázásra max a pálinkának van értelme. A többi csak a gyógyszeripart pénzeli.
Kapcsolódó kérdések:
Sebészet vagy gasztroenterológia?
Elég régóta küszködök egy alhasi, jobb oldali fájdalommal, amely nem akar elmúlni, és a vakbelem környékén érzem. Előzmény képpen, kb 1.5 éve kezdődött egy erős hasi görccsel, ami kb egy este alatt elmúlt, és azóta van ez. Több kivizsgáláson voltam, minden negatív, nem...
Pár hónapja elkezdett zsibbadni, még néha fájni a jobb kezem. Eddig csak reggelente ébredtem úgy, hogy akkor már fájt, de most már éjszakánként is...
És szerintetek mi bajom lehet? Valaki volt már hasonló cipőben?
Lehet kapni ugy szivinfarktust hogy a jobb oldalon faj a vallam es nem a bal?
Sziasztok! Mellkasi szoritas nincs, nehezlegzes nincs, semmi nincs csak a bal vallam csucsa faj mintha izomfajdalom lenne. A pulzusom 78 a veroxigen szintem 98%. Menjek az anyamba a reumara mert izomletapadas vagy elvileg lehetseges? Kicsit emelygek de ennyi... 24/L
Nagyon enyhe, kezdődő megfázásra (kicsit szipogok) milyen gyógyszert javasoltok?
Ágyba nem tudok feküdni, gyümölcsöt eleget eszem, valami gyógyi kellene.
Aspirin komplex vagy Neo citran?
Melyik erősebb/jobb megfázásra?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!