Vannak ezek a c-vitaminos forró italporok, ezek tényleg jók megfázásra?
Figyelt kérdés
2018. nov. 10. 15:48
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Ha azokra a paracetamolos sz.rokra gondolsz, csak a tüneteket enyhíti (állítólag). Régebben egyszer-kétszer próbáltam, de szvsz még tüneti szinten sem hat. Jobban jár az ember egy forró citromos teával.
A paracetamol ráadásul amúgy se túl emberbarát vegyület..
3/5 A kérdező kommentje:
Csak a c-vitaminos forró italporokra gondolok, semmi másra. Azok hasznosak? Szerintem nem!
2018. nov. 10. 16:09
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem sem. A paracetamol tartalmú csak tönkre teszi a májat.
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Ja, ha csak olyan sima c vitaminos, amiben van még egy-két gyógynövénykivonat, akkor arra azt mondom, hogy ártani nem használ.
Kapcsolódó kérdések:
A homlokom forró, de nem vagyok lázas?
Helló. A homlokom ma megint nagyon forró, pedig nincs túlfűtve a lakás, és még lázas sem vagyok. A végtagjaim kissé hidegebbek, néha fáznak, és van hogy szorító érzést érzek bennük. A forró homlok már hónapok óta tart, nem tudtam soha mi az oka, de most tényleg nagyon forró.
Melyik a legjobb forró italpor megfázásra?
Ár érték arányban gondoltam, az egyszerű gyógyszertári vény nélküliek közül.
Olyasmit hallottam, hogy torokfájásra, megfázásra sós inhalálás megfelelő "gyógymód". Igaz ez?
És hogyan tudom elkészíteni, egyszerűen forró vízben oldott só?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!