Travocort kenőcs és Flukonazol párhuzamos használata okozhat bármilyen egészségügyi problémát?

válasza:Bocs, a gomba melyik testrészeden
van ?
Kapcsolódó kérdések:
1-2 napja be van dugulva az orrom olyan szinten, hogy egyáltalán nem kapok rajta levegőt. Voltam orvosnál, írt kenőcsöt, próbáltam 2 féle orrsprayt, de még csak időszakokra sem jobb. Aludni is alig tudok így. Mit tegyek?
Mert recept nélkül kértem rá kenőcsöt, és ezt ajánlották a vazelin 50 garmmos kis tégelyes kenőcsöt!
40 évesen nehéz fizikai munkàt végzek ezért sokat fáj a vállam. Elmúlik aztán egy napig megint nagyon fáj. Kenőcs vagy fájdalomcsillapító? Mivel tudom enyhíteni a fájdalmat?
Nehezem múló kiütés, (3db.)van a kézfejemen. Kenegettem jóddal, (bepanten) Curiózával, neogranormonnal de egyik sem használt.
Van szakorvos a Heim-Pál kórházban, aki megműtené vagy kezelné? Melyik osztály foglalkozik ezzel a problémával? Kézsebészet vagy általános sebészet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!