Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Eperkrémleves habosítása?

Eperkrémleves habosítása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!


Elérkezett az eperszezon és engem is elkapott az epres finomságok készítésének heve. Nemrég voltam egy étteremben, ahol volt szerencsém eperkrémlevest rendelni, ami nagyon megfogott: finom, habos volt a leves felszíne, egyébként pedig finom, lágyan krémes.


Ezt szeretném újraalkotni itthon is, viszont olyan összetevőket használva 1-2 dolog helyett, mint: édesítőszer, növényi tej. A kérdésem leginkább az lenne, hogy a növényi tejet hogyan lehet krémes állagúvá változtatni egy ilyen „speciálisabb” krémleveshez? Esetleg külön felverni habosra a tejet?


Válaszokat előre is köszi!!



2021. jún. 7. 21:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10: erre írtam, hogy akkor egyél kevesebbet, de ízletes és valódi élelmiszert.


Amúgy most néztem utána: a Hulala 289 Kcal, a habtejszín meg 290.


Kb. statisztikai hibahatáron belüli különbség...


Szerintem 1 kcal miatt nem fogsz visszahízni! :)

2021. jún. 8. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!