A DM-ben kapható korpa tabletta? Ha igen hogy néz ki, mi a neve, és mennyibe kerül?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Árban vagy milyen hatasa van, a kapszulás mivel másabb?
Szerintetek 2 evőkanál zabpehely, 1 evőkanál korpa joghurttal,s valami gyümölccsel vacsorára minden nap megfelelő, ha székrekedésemet, emésztésemet szeretném rendbe tenni?
Egyszer egy barátnőm kínált meg vele, csak hogy próbáljam ki, milyen. Ilyen kis papírtasakban voltak kis magszerű dolgok, amit körtelével kínált fel és már akkor elkezdtek megduzzadni.. ráadásul az íze sem volt rossz. Kerestem már az oldalon ezzel kapcsolatos...
Azt tudom, hogy kardióval kell kezdeni. (Gondolom erre jó a taposógép!?) Bemelegítési gyakorlatokat ismerek, viszont utána nem tudom, hogy mit kellene tennem. Van itthon gumiszalag(kicsi, nagy), ugrókötél és fit-ball is. Étkezés szempontjából számomra a mediterrán...
Aki tud,kérem segítsen,fontos!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!