Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » A DM-ben kapható korpa tablett...

A DM-ben kapható korpa tabletta? Ha igen hogy néz ki, mi a neve, és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

2017. jan. 11. 18:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg egy eladót a DM-ben.
2017. jan. 17. 22:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Biztos van. A neve általában az, hogy korpatabletta.
2017. jan. 19. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Zöld teát vagy zöldtea kapszulát vegyek?

Árban vagy milyen hatasa van, a kapszulás mivel másabb?

Zabpehely és korpa joghurttal székrekedésre?

Szerintetek 2 evőkanál zabpehely, 1 evőkanál korpa joghurttal,s valami gyümölccsel vacsorára minden nap megfelelő, ha székrekedésemet, emésztésemet szeretném rendbe tenni?

Korpa készítményt keresek, ami sok vízzel fogyasztva megduzzad a gyomorban (nem tabletta), mi a neve/hol találhatok?

Egyszer egy barátnőm kínált meg vele, csak hogy próbáljam ki, milyen. Ilyen kis papírtasakban voltak kis magszerű dolgok, amit körtelével kínált fel és már akkor elkezdtek megduzzadni.. ráadásul az íze sem volt rossz. Kerestem már az oldalon ezzel kapcsolatos...

Edzésterv összeállításában tapasztalatok?

Azt tudom, hogy kardióval kell kezdeni. (Gondolom erre jó a taposógép!?) Bemelegítési gyakorlatokat ismerek, viszont utána nem tudom, hogy mit kellene tennem. Van itthon gumiszalag(kicsi, nagy), ugrókötél és fit-ball is. Étkezés szempontjából számomra a mediterrán...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!