így lehetek függő, vagy nagyon káros ez rám?
Figyelt kérdés
Én fehér pall mallt szívok 1 héten 2 szálat vagy 3-at. Nem mindíg tüdőzöm le.2012. szept. 8. 09:21
1/7 anonim válasza:
Én is így kezdtem, most napi 1 doboznál járok, de lerakom, mert egyre inkább a rabjává váltam. Szép fokozatosan, de nagyon rá lehet szokni, hiszen a szervezeted jelezni fog, hogy kell neki a nikotin. Szerintem mindig ez legyen előtted, amikor megkínálnak, vagy cigit vennél, mert majd jönnek a kifogások, most feszült vagyok, most evés után jól esne, most kávéhoz de jó lenne, ha te gyújtasz, akkor én is elszívok egyet... Aztán azt veszed észre, hogy kell és már rohansz is a boltba újabb dobozért.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tervezem a rászokást bár én is tartok ettől...igazából én csak az ízét szeretem és félek is tőle hogy a fogaim besárgulnak meg ilyenek...
2012. szept. 8. 09:34
3/7 anonim válasza:
Mindenki így kezdi, aztán egyre többet kíván, főleg ha jön egy stresszes dolog.
4/7 anonim válasza:
Szerintem nincs ember, aki úgy tervezi, hogy na, most én rá fogok szokni a dohányzásra. Mert marha drága és mindenki tudja, mennyire egészségtelen. Szóval ez csak a magad megnyugtatása miatt van, hogy csak néha, nem tervezem stb.
Marha rossz dolog a függőség, majd ha elkezd hiányozni a cigi, nem fog érdekelni semmi, mész és veszel. Én képes voltam a melómat is félbehagyni, csak hogy elszívjak egy cigit, vagy volt, hogy késtem a melóból, de még beszaladtam a boltba cigiért... ilyenkor ha jön a szükség, minden más háttérbe szorul.
5/7 A kérdező kommentje:
igen de majd megpróbálok uralkodni magamon...vannak emberek akik csak kocadohányosok és nem függőek! Bár ehhez nem nagyon értek ezért kértem tanácsot és mindenkinek köszönöm
2012. szept. 8. 10:01
6/7 anonim válasza:
én eleinte csak buliba dohányoztam, majd ha társaságba kerültem, de nyáron már egyre jobban kívántam és vettem magamnak saját dobozt aztán kávé mellé, vagy ha ideges voltam rágyújtottam. szeptemberben elhatároztam hogy leteszem, egy hétig nem cigarettáztam majd megvettem az utolsó doboz cigimet elszívtam egyszerre egy fél dobozt, másnap olyan rosszul voltam tőle hogy azóta nem gyújtottam rá (még ha megkínálnak se fogadom el)...
7/7 A kérdező kommentje:
én csak heti 2 szálat, de még nem érzem magam függőnek! :) mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat és a tapasztalatokat!
2012. szept. 19. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!