Hogyha letenném a cigarettát, mozgással is híznék?
hülyeség az egész
Én egy csütörtök reggel felkeltem 4 éve és azota nem dohányzom.Egy héten 3 szor futok 8-12 km
Sok sikert
alkat kérdése az egész.. én pl amikor leszoktam a cigiről sem híztam és mikor visszaszoktam sem fogytam.
Ha cigi helyett nem zabálsz be akkor nem hízol el.
1 évnyi dohányzástól meg nem is lehet így lefogyni, én már régóta dohányzom még sem volt ilyen súly csökkenésem-növekedésem ami feltűnt volna
nem a cigi elhagyása miatt híznak az emberek, hanem mert hülyék, és elkezdenek cigi helyett nasizni, ráadásul általában olcsó pèksütit, ropit, kekszet stb stb tehát tömèny szénhidrátot...
én 2 éve 125kg voltam, mikor Allan Carr könyvét elolvastam, másnap sikeresen letettem a cigit (14 év, napi 2doboz, kedvencek berna szofi, piros pall mall, piros marbi, piros lucky strike)... 1 hónap mulva feltûnt, hogy könnyebben lépcsõzöm fel a 4.-re, szívesebben sétáltam, nõt a mozgásvágyam, ekkor keveredett a barátaim közé egy profi kártyàs testépítõ, az õ hatàsára megismertem a fogyás alapjait, és megszerettem a bringázást, futást kirándulást, 2 év alatt, 50kg-ot adtam le, ennek az elsõ lépcsõfoka a cigirõl leszokás volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!