Lágyéksérv műtét után Mennyit és mikor szokás adni az orvosnak? Én csak varratszedés után gondoltam.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tegnap mutottek koldokservvel,egesz jol viselem,5oras volt a sebem mikor fel kellett allnom kimenni mosdoba. Fajdalomcsillapito nelkul is elvagyok,nem is szedek. Viszont a varratszedestol tartok picit,kenyes helyen van a seb,akinek volt mar le tudna irni mire szamitsak?
Nőgyógyászati endokriniologiai szakvizsgalat esetemben. Anyukam azt mondja illik az orvosnak pénzt adni. De én eddig akarhanyszor probaltam endokriniologusnak probaltam adni egyszer sem vette el! Utànna olyan kellemetlen a dolog.
El magyarázná nekem valaki , hogy valamikor réges régen milyen alapon született az az elv, hogy a himlős gyereket pirosba kell öltöztetni, mert a piros az kihuzza a himlőt? Az még hagyám, hogy szauna szintű melegben kell tartani, hogy üssön ki teljesen, mert különben...
Mivel a saját háziorvosom szabadságon van, így a helyettesítésre mentem el, egy másik orvoshoz egy másik rendelőbe. A tüneteim tipikus megfázásos tünetek volt, láz nélkül, de már egy hete. Azzal kezdte az asszisztens, hogy vérnyomást és lázat is mért. Ezen meglepődtem,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!