Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyi egy háziorvos kártyapénze?

Mennyi egy háziorvos kártyapénze?

Figyelt kérdés
Hány Ft-ot kap havonta egy háziorvos betegenként? Mennyi az un. kártyapénz?

2021. márc. 17. 12:46
 1/2 anonim ***** válasza:
A micsodája?
2021. márc. 18. 17:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha azt akarod, hogy legyen háziorvosod, akkor el kell menni hozzá és be kell jelentkezni. Megadod neki a TAJ kártyád számát, ez alapján fogsz hozzá tartozni. Ezt nevezik kártyapénznek. Minden kártya (páciens) után az orvos pénzt kap. Erre lennék kíváncsi mennyit.
2021. márc. 19. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Hogy zajlik most a koronavírus oltás?

Elég csak be menni a háziorvoshoz? És azzal olt amivel én akarom?

Meddig maradnak meg felhőben az orvos által felrakott receptek?

Illetve ha letelik az az x idő, látja e a háziorvos hogx én nem valtottam ki valamelyiket? vagy van elévülési ideje? Köszönöm!

Ha nincsen háziorvosom, akkor ki, hogyan értesít az oltásról?

Regisztráltam az oltásra, viszont nincsen háziorvosom. Ebben az esetben hogyan fognak majd értesíteni, ha behívnak oltásra? Sms-t küldenek és mehetek egy oltópontra?

Most ilyenkor mi van?

Édesapám Covid tesztje pozitív lett, így most "karanténban vagyunk". Azért írtam idézőjelbe, mert a háziorvost azóta se tudjuk elérni, hiába próbálkozunk két napja rendelési időben, meg azon kívül is. Vezetékes telefonról van szó, ami vagy foglalt vagy nem veszik fel....

Háziorvos váltás Budapesten?

Lehetséges váltani olyan kerületbe, ahol nincs bejelentett lakcímem (se állandó, se ideiglenes)? A válaszokat előre is köszönöm!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!