Dr. Udvardi Erzsébet (Bakonysárkány) kardiológus magán szakrendelésén milyen árban dolgozik?
Figyelt kérdés
Sajnos holnapot nem találtam. Telefonon kellemetlennek érezném ezt megkérdezni.2021. máj. 31. 15:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
A megyében, ahol lakom, a TB nem támogat egy vizsgálatot - ezt mondta a kardiológus - pedig szükséges lenne elvégeztetni. Önköltséges. Ilyen esetben...
ProBNP és D-Dimer vizsgálatról van szó. (Azt nem tudom, hogy melyik a fizetős ezek közül a megyénkben.)
XIV. Kerület, Zuglóban van magán kardiologus akit ajánlani tudtok?
Nagyon furcsán érzem magam, pár napja néha erősen érzem a szívdobbanasaimat, amitől megijedek, és várom,mikor leszek rosszul. Sose voltam beteg, egészségesebb középkorú nő vagyok (illetve annak hiszem magam.) A mostani viszonyok között horror eljutni egy...
EKG leleten mit jelent a QRS abnormality? Többi lent.
Szóval kíváncsi lennék, hogy mit jelent a sportorvosi EKG leletemen évek óta állandóan megjelenő szöveg: QRS contour abnormality cannot rule out (a mostanin consistent with) anteroseptal myocardial damage. Emellett van sinus arrhythmia is, de azt nagyjából...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!