Poszt-covid okozhat vérnyomás ingadozást annál akinek alapból jó volt?

válasza:Mikor voltál Covidos?
Nagyon beteg voltál?
Nem volt oltásod?
Hát ez a problémám tavaly márciusban jött elő, akkor még nem voltam oltva, csak azert gondolom hogy Covid okozhatta mert onnantól egy fél évig az ízeket, szagokat is másnak éreztem. Amúgy észre sem vettem, hogy Covidos vagyok. Csak utánna nézettem antitestet.
A vérnyomásom meg mindig okés volt, akkor is jó napi átlg jött ki de voltak kiugrások, és még elég fiatal vagyok

válasza:

válasza:"Én három mellett lettem covidos és fél év után is szar a vérnyomásom."
Ha már hazudsz, legalább próbálj hihetően hazudni. Fél éve indult a harmadik oltási program. Azt mondod, hogy februárban megkaptad az első oltást, augusztus elején szaladtál a harmadikért, és egyből elkaptad a Covidot a nyári alacsony esetszámok mellett? Nekem meg tollas a hátam.

válasza:

válasza:6
És ez az anyag kiürülhet a szervezetből vagy egy életre összeköltözik velünk?

válasza:További kérdések:
Azt néztem, hogy az "állami" várólista 4 év, ami nagyon sok (túl sok). Ellenben a magán, ami gyorsabb lenne, elképesztően unfair, pofátlanul drága (több százezer Forint), amit nem tudok kifizetni, legalábbis "egyben" biztosan nem. Nem létezik erre valami kiskapu,...
Minden gyógyszer a Benuban ekkora árdifferenciával kapható. MIÉRT?
Nagyon meleg volt a helyiségben
2024-ben az ÁPOLÁSI osztály mi lett nálatok. Választ köszi.
Én eddig akárhányszor voltam kórházban (már többször is), egyetlen alkalommal sem tudtam aludni SEMMIT, egy szemhunyásnyit sem... Ez valószínűleg az autizmusom (és esetleg a többi pszichiátriai betegségeim) miatt van (máshol sem tudok aludni egyáltalán, csak a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!