Agyi aneurizmát mivel kezelik?
Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 14:39
2/8 A kérdező kommentje:
Nem mindet
2022. márc. 6. 08:24
5/8 A kérdező kommentje:
És honnan tudhatom meg, hogy van-e ilyen a fejemben?
2022. márc. 18. 20:11
6/8 anonim válasza:
Te vagy a hipochonder aki eddig kardiológiai témakörökben tett fel kérdéseket? Testrészt váltottál?
Nos, sehonnan. Ezt rutinból nem vizsgálják. Fizess meg egy kontrasztos angio- CT-t ha parázol, majd keress egy neurológust vagy idegsebészt aki kiértékeli. Jó pénzért megmondják hogy semmi bajod.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát persze, kerestem egy menőbb betegséget... (Karinthy)
Komolyra fordítva nem tudom, kire gondolsz, de nagyon jó lenne, ha megmondanák, hogy semmi bajom:D
2022. márc. 21. 21:32
8/8 anonim válasza:
Remek. Az utat leírtam. Valamiből meg kell élni szegény orvosoknak. De inkább egész testre kiterjedő vizsgálatot kérj, az sokkal drágább és máshol is lehet ám aneurizmád. Sőt, aorta disszekciód is. Mindenképp pumpáltasd tele magad kontraszttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!