Mennyi a várólista ideje adhd kivizsgálásra?
Jelentkeztem egy ilyen helyre vizsgálatra, várólistára tettek. Azt nem mondták, hogy mennyi idő. Érdemes más helyen is próbálkozni, vagy egy két héten belül lesz hely?
23f

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sokat kell varni? A varolistara gondolok.
Panasszal és beutalóval kértem időpontot, 5-6 hét a legrövidebb, amit kaptam (több helyre is kértem, egyik helyre több mint 6 hónap!!) Nagyon el vagyok keseredve.
Két beutaló nélkül igénybevehető rendelésre kértem ma időpontot dőpont: egyik május második fele másik július vége Mondanom sem kell, hogy konkrét panaszokkal fordultam volna orvoshoz, amiket nem kéne elhanyagolni...
Minden érdekel.. kb tájékozódás mennyi idő mire egy teljes kivizsgálást el tud indítani az ember.
Szóval műtétre elő vagyok jegyezve, valami esetazonosítóval le tudnám kérdezni ELMÉLETBEN a tutit de nekem ilyen nincs... semmilyen papíron. A varolistas honlap hasznalhatatlan, 2 terseget sorol fel ahol kereshetnék egyaltalan... egyik messzebb van tolem mint a...
Egy rokonom egészsége miatt állandó ápolásra szorul. Ezért idősotthoni ellátásban gondolkozunk. Nemrég tudtam meg, hogy az intézmény hajlandó egy hónapon belül felvenni ha befizetünk 1.5 millió forintot egy összegben a beköltözés napján. Tudja valaki, hogy mi erre a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!