Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyi a várólista ideje adhd...

Mennyi a várólista ideje adhd kivizsgálásra?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem egy ilyen helyre vizsgálatra, várólistára tettek. Azt nem mondták, hogy mennyi idő. Érdemes más helyen is próbálkozni, vagy egy két héten belül lesz hely?

23f

2022. máj. 30. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
milyen vizsgálat?ott az időpontot meg szokták mondani.
2022. máj. 30. 20:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Adhd kivizsgálása
2022. máj. 30. 21:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Visszajeleztek, hogy várólistára tettek. Idő hogy vajon mennyi kbre sincs
2022. máj. 30. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
A várólista esetében még nincs időpont, ez csak azt jelenti, hogy majd ha lesz, tudnak időpontokat kiosztani, akkor majd felkeresnek, vagy ha kapacitás felstlzabadul. Mi sem adunk 1 hónapot meghaladó időpontot senkinek.
2022. máj. 31. 05:49
 5/8 anonim válasza:
Sajnos ha Semmelweis, akkor több, mint 1 év a várólista. A betegség felnőttkori vizsgálatát még nagyon kevés helyen csinálják. Én is gondolkoztam már, hogy jelentkezek, mert súlyos adhd-s tüneteim vannak (és többszörös a családi halmozódás is), de talán pont ez a hosszú várakozási idő tántorított el. Amúgy én is 23f vagyok. (:
2022. máj. 31. 19:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Én fizetős helyre jelentkeztem. És ígyis várólista lett. Engem annyira idegesít már ez, hogy muszáj tesztelnem, hogy tényleg ez a bajom e. A 14 tünetből 11 vagy 12 jellemző rám, egészen kicsi koromtól kezdve. Akarom már tudni milyen az a hülye ritalin.
2022. máj. 31. 19:51
 7/8 anonim válasza:
Elég gáz amúgy, hogy ugyebár az élet minden területén komoly problémákat okoz ez a zavar, és mégis ennyire nehéz egy papírt szerezni róla.
2022. máj. 31. 20:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen. Üdv Magyarországon
2022. máj. 31. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Várakozási idők miért ilyen kutya hosszúak?

Panasszal és beutalóval kértem időpontot, 5-6 hét a legrövidebb, amit kaptam (több helyre is kértem, egyik helyre több mint 6 hónap!!) Nagyon el vagyok keseredve.

Miért ilyen hosszúak a szakrendeléseken a várólisták?

Két beutaló nélkül igénybevehető rendelésre kértem ma időpontot dőpont: egyik május második fele másik július vége Mondanom sem kell, hogy konkrét panaszokkal fordultam volna orvoshoz, amiket nem kéne elhanyagolni...

Mekkora várólisták vannak Budapesten, főképp Újpesten bármilyen szakrendelésen?

Minden érdekel.. kb tájékozódás mennyi idő mire egy teljes kivizsgálást el tud indítani az ember.

Várólistán szeretném megnézni hányadik vagyok a "sorban"... de van bőven gondom ezzel?

Szóval műtétre elő vagyok jegyezve, valami esetazonosítóval le tudnám kérdezni ELMÉLETBEN a tutit de nekem ilyen nincs... semmilyen papíron. A varolistas honlap hasznalhatatlan, 2 terseget sorol fel ahol kereshetnék egyaltalan... egyik messzebb van tolem mint a...

Legális-e pénzt kérni azért, hogy a várólistát átugorja egy személy idősotthoni gondozáshoz?

Egy rokonom egészsége miatt állandó ápolásra szorul. Ezért idősotthoni ellátásban gondolkozunk. Nemrég tudtam meg, hogy az intézmény hajlandó egy hónapon belül felvenni ha befizetünk 1.5 millió forintot egy összegben a beköltözés napján. Tudja valaki, hogy mi erre a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!