Hogy tudom kivenni a katétert, és eltávolítani!? Az orvos nem vette ki.
Hogyan tudom a katétert el távolítani? Harmadik napja, hogy katétert raktak föl, tegnap voltam a dokinál mondom vegye ki mert már kellemetlen. Azt mondta a doktornő, hogy nem lehet még eltávolítani, 4 napig bent kell maradnia.
Mondtam neki, hogy el fogom távolítani. Erre csak mosolygott és azt mondta nagyon fájni fog. Nemrég próbáltam ki venni de nem bírtam valamiért nem bírom ki húzni olyan mintha meg akadt volna meg is ilyedtem hiába próbáltam ki venni. Én már nem akarom hogy bent legyen, közlekedés stb... Így járjon az ember minden fele... De azt mondta a nővér még 4 napig bent kell lenni valaki segítsen, mert nagyon kellemetlen.

válasza:

válasza:

válasza:Két szára van. Az egyiken általában az egyenesen jön a húgy. A másik szárral egy 20 ml körüli lufit lehet vízzel feltölteni, ami rögzíti a katétert a hólyagban.
Kiszedni úgy lehet hogy a ballonos szárra ráraksz egy fescskendőt és kiszívod a ballanból a folyadékot. Utána már könnyen ki lehet a katétert húzni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Korábban nem éltem Magyarországon, az előző lakhelyemen a bőrgyógyászom műtötte le őket ingyenesen. Nem rosszindulatú kinövések, vizsgálva voltak, de most több mint 1,5 év után újra kinőtt pár és le kellene újra műteni őket. Magyarországon ki foglalkozik ezzel? Ezt...
Ma reggel távolitottak el rolam 3 anyajegyet csip-has-hát, a hasamom elég kellemetlenűl csíp, normalisbez van lehet vele valami baj? Hatamon kicsit erzem illetve a csipomon is alig, egyedul a hasam (gyomrom magassaga) ilyen kellemetlen.. :( ugye nem gyulladt vagy fertozodik el?
Magánegészségügyről van szó.
Van egy anyajegy az arcomon, ami begyulladt, fáj, TB-s kezelésre viszont leghamarabb novemberben kaptam volna időpontot. Így kerestem egy magánorvost. (Régebben is terveztem már leszedetni ezt az anyajegyet, mert nem tetszett magamon, de amíg nem fájt, mindig...
Piros kis pötty lett az orromon és egy ideje nem akar elmúlni sőt nagyon kellemetlenül feltűnő helyen van. Sajnos nem tudom milyen orvos foglalkozik ezzel vagy kozmetikus is jó erre? Szeretném ha tiszta lenne az arcom ilyen érpattanásoktól mert van néhány még de ez a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!