Gennyes mandulákkal elküldött a háziorvos hogy szopogassak cukorkát, majd elmúlik magától. Ez valóban jogos?
Vasárnap óta rosszul vagyok, torokfájás, száraz köhögés, rossz közérzet. Gondoltam csak elkaptam a szokásos tavaszi vírusokat ebben az esős időben, és elmúlik pár nap alatt. De nem hogy elmúlt volna, elkezdett iszonyúan fájni a torkom, és az egyik fülem, hatalmasak a nyirokcsomóim. Tegnapi napot már flector ivással éltem túl. Ma megnéztem tükörben a torkomat, és fehér gennyesek a manduláim. Voltam ma a háziorvosnál, aki épphogy belenézett a torkomba, a fülemet meg sem nézte, 1 másodperc volt a vizsgálat, majd közölte hogy ez vírusfertőzés nincs vele teendő, igyak teát és szopogassak cukorkát.
Ez reggel volt, mondanom sem kell azóta sem vagyok jobban, pár órát hat a fájdalomcsillapító de a többi idő szenvedés, amíg nem vehetek be új adagot, aludni megint nem fogok tudni. Igaza van hogy nem adott antibiotikumot? Így mikorra várható hogy meggyógyulok? Hogyan lehetne gyorsítani, vény nélküli szerekkel?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!