Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Megőrülök a fülcsengéstől,...

Megőrülök a fülcsengéstől, hova menjek vele ahol csinálnak velem valamit? Egyre rosszabbul vagyok.

Figyelt kérdés

Raktam már ki kérdést, már két hete hogy érte egy zajártalom a fülem, enyhén bedugult és csengett mindkét oldalon. Elmentem egy magán fül orr gégészetre, azt mondta nem tud vele mit csinálni, felírt valami keringésgátlót.

Egész nap cseng, zörög, két oldali feszülést érzek és hasogat. Megőrülök már. Nem tudok hova menni, kórházat hívtam fel se veszik. Háziorvos szabadságon van. Fül orr gégészetre is jövő péntekre adtak időpontot.

Mit csináljak? Már pánikolok hogy így maradok életem végéig ezzel a rohadt csengéssel. Rosszul vagyok. Enyhe szédülést is érzek.

Ügyelet azt se tudom egyáltalán van e, meg érdemes e odamenni. Nem tudom mit csináljak.

tegnap 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán majd kicsit alább hagy.Az országban milliónál is többen vagyunk igy .A hallás központ az agyban van,nehéz itt megtaláni az okot.
tegnap 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Fül orr gégészeten a kórházakba van ügyelet is. Osztályon mindig van orvos. Menj el simán az éjszakai háziorvosi ügyeletre onnan meg majd felküldenek a fülészetre.
tegnap 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:

"Már pánikolok hogy így maradok életem végéig ezzel a rohadt csengéssel."

Nem fogsz így maradni.

tegnap 17:09
 4/7 anonim ***** válasza:
B vitamint szedsz? Az még megér egy próbát.
tegnap 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Milyen zajártalom?
tegnap 19:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Bekapcsoltam egy régi kézi gyalugépet, csak kipróbáltam 3 percet ha üzemeltettem. A deszka amit gyalultam az is zörgött. Érdekes mód a hallásom rendben van, de feszít a fülem és cseng a fejem. Kellemetlen. Talán van benne enyhe fájdalom is.
tegnap 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Elmehetsz esetleg orvoshoz, de kétlem, hogy ez segítene.

Próbáld ki az agykontrollos öngyógyítást.

Van egy agykontrollos könyv a címe: Gyógyíthatsz

Zöld betűkkel

A másik lehetőség, hogy keresel egy gyógyítót, akinek van gyógyítói képessége. Ezzel az a baj, hogy a jók nem csinálják ingyen.

Tanuld meg inkább magadat gyógyítani.

tegnap 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!