Ezzel szerintetek elmenjek orvoshoz vagy valahogy ki lehet kúrálni?
Lassan 1 hete be van gyulladva a bal nagylábujjam a körmöm bal felén és már annyira fáj, hogy lépni is alig tudok... Tegnap óvatosan megsikáltam körömkefével, hátha csak kosz ment alá, aztán lefertőtlenítettem sósborszesszel és bekentem a sebgyógyítós/gyulladáscsökkentős Azulenol krémmel éjszakára, de nem lett jobb... Amúgy pár hónapja volt, hogy benőtt a körmöm annyira, hogy vérzett is, viszont az elmúlt, amint nem vágtam vissza nagyon a körmöm sarkát.
Esetleg valami hatásosabb "házi" gyulladáscsökkentő van rá? Vagy ha elmegyek házi orvoshoz, az tud adni rá valamit vagy esélyesebb, hogy beutalót kapok valahová?
Köszönöm a tippet!
Már 2 napja lekerekítettem körömcsipesszel a sarkát, és attól lentebb, oldalt alakult ki egy dudor közvetlenül a körmöm mellett, ahonnan a gyulladás indult, szóval nem is 100%, hogy a körömbenövéstől gyulladt be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!