Mi a teendő, ha műtét után újra benő a köröm? Párom körmét már kétszer is műtötték, mindhiába. Sajnos nem tudom elcipelni újabb műtétre, hallani sem akar róla, az otthoni gyógyulásban bízik.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
de nem az egész vált fel hanem csak oldalt egy picit viszont vízszintesen majdnem félig be van repedve már könnyen le lehetne szedni de csak ugy ha leszdem vele az egész körmöm
Kb 2 hónapja lila a nagylábkörmöm, mondták is hogy le fog esni és múltkor véletlen be ütöttem és fel tudtam hajtani de még tartotta valami ugyhogy inkább vissza hajtottam és be betadinoztam meg kötöttem és most ugyanolyan mint kb előtte , szerintem a vér miatt...
Ráejtettem egy nehéz tárgyat a nagylábujjamra, iszonyatosan fájt belilult és mostanra kezd leválni a köröm, ez mind ma történt. Még mindíg nagyon fáj ésbe is van dagadva valamennyire a lábujjam. Mit lehet tenni? leesik magától vagy orvos kell ehhez? Alig tudok járni :((
Kb két hete ráejtettem a súlyt a nagylábujjamra, annak is a végére. Tuti nem tört el, viszont a köröm az még mindig nem a legszebb. Nem feketedett el, halványkék színű. Fájni sem fáj igazán, néha azért érzem, viszont kicsit mozog és ez aggaszt.
nagyon fáj :'(((((((((.. segítsetek..sajog az egész lábujjam tőle.. próbáltam Flectort másnapra jó lett még aznap is kenegettem aztán 2 nap múlva ugyanúgy fáj..most meg ááá :((
Kiskorúnak fizetni kell valamit, ha le akarom szedetni a körmöm? Addig vártam, hogy hasson a krém amíg tovább terjedt a másik körmeimre is. Mostanra mindegyiken megjelent a kezemen. Mit csináljak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!