9hetes terhes vagyok kedden lesz abortuszom (szedtem fog. Gatlot) nagyon rosszul vagyok napja ugy érzem nem birom ugyeleten tudnak vmit csinálni? Vért hányok
Figyelt kérdés
2016. dec. 18. 16:06
12/19 anonim válasza:
És ha valami komoly oka van,ami miatt már reggel késő lesz? Vagy olyan rosz állapotba kerülsz,hogy hetekig magára kell hagynod? Az jobb lenne????
13/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nem muszaj reggelig ki birnom vslshogy
2016. dec. 18. 18:12
14/19 A kérdező kommentje:
Nem lenne jobb tudom
2016. dec. 18. 18:14
15/19 anonim válasza:
Legalább annyit tegyél meg, hogy hívd fel az ügyeletet.
16/19 anonim válasza:
Ha nem tudod megoldani,akkor hívd ki a mentőket és a gyereket is vidd be magaddal.
17/19 A kérdező kommentje:
Tul éltem az éjszakát nGyon rossz éjszakám volt hasmenésem is volt de reggelre már cs arra keltem h gyenge vagyok picit van még hányingerem
2016. dec. 19. 07:03
18/19 anonim válasza:
Ez jó hír! Ettől függetlenül ma menj el orvoshoz!
19/19 A kérdező kommentje:
Oltozok és megyek még ha nehezen is megy a dolog
2016. dec. 19. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!