Akinek protézise van, milyen "bioszerű" szájvizet használtok fogínyvérzésre, és torokgyulladásra?
Figyelt kérdés
2019. okt. 31. 10:01
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Chlorhexamed. Drogériákban is kapható (DM,Rossman )
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Torokgyulladásra sós vizes gargalizálást, fogínyvérzésre Gengigel gélt.
Kapcsolódó kérdések:
Melyik a jobb torokgyulladásra?
A Strepfen vagy Tantum Verde?
Valami hatásos, és gyors torokgyulladásra?
Aludni is alig bírok, néha úgy fáj a nyelés, van itthon 2 féle szopogató cukor, de enyhíteni nagyon nem enyhíti. Viszont szünet van, lenne 1000 dolgom, semmi kedvem nincs végig itthon dölgeni, maximum ma, de a szilvesztert se szeretném kihagyni, meg tulajdonképpen...
Torokgyulladásra valami jó gyógymód?
Nem tudtok valami hatásos szert torokgyulladásra? Vettem már be nurofent,algofexet,stepsilst szopogattam. Hols cukorkát,ittam mézes teát,kamilla teát,citromos teát. És semmi nem akar segíteni,annyira fáj még a levegővétel is,lázam nincs,kicsit náthás vagyok. Ötletek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!