Covid fertőzéa után 2 héttel van aki sportolt már? Sajnos én igen most, félek, hogy baj?
Nov. 11.-én lettem jól. Most 25.-e van.
Rollerrel járok mindennap egyébként suliba. 2 hétig voltam karanténban, addig sehova se mentem. Most volt 4 napot suliban. Aztán ma mentem tornára, mert szerettem volna kicsit mozogni. Könnyű feladatok voltak nem annyira ment fel sztem a pulzusom. Viszont rollerrel mentem elég gyorsan és éreztem, hogy mire megérkeztem nagyon vert a szívem, de olyan furán, olyan öblösen, kicsit megijesztett.
Holnap bejelentkezek szív uh-ra, de csak 1 hónap múlva kapok időpontot.
Most olvastam, hogy 4 hetet ki kellett volna hagyni a sporttal!:( de nem is agyaltam én ezen. Annyira bánom, remélem nem lesz gond.:(
A betegség 5 napig rossz volt. Hőemelkedésem volt 37 meg 37,5 max 37,8 volt. Meg mellkas nyomás. Izuleti fajdalom. Kohoges nem volt egyaltalan.
Tudnátok valamit írni erre nekem, mert most 1 hónapig bánni fogom a rollerezést, meg a tornát...
Rendben, értem, már most utólag teljesen mindegy.
150-en vagyunk egy szakon az egyetemen. Senkinek sincs 3. Oltása.
A korosztályom, annyira nem kívánt 3.-at adni, míg nem köteleznek, de lehet fognak amúgy minket. Mindegy. Ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!