1/1 anonim 

válasza:

válasza:Nagyon, férjem szokta használni néha, mert fejfájós, és ha már nagyon fáj a feje, semmi gyógyszer nem marad meg a gyomrában. Kb. fél-háromnegyed óra múlva már elalszik tőle, ha itthon van, egyszer volt, hogy el kellett mennie valahova, akkor az unokatestvérét kellett megkérni, hogy vigye el, mert vezetni pl. szigorúan tilos vele.
Kapcsolódó kérdések:
A citromfű tea mennyire álmosít?
A vizsgaidőszak hátralévő idejében szeretném inni, mert eléggé parázós típus vagyok és már a teljesítményem kárára is megy, hogy nem tudok megnyugodni. Viszont olvastam olyanokat is róla, hogy álmosít. Tanuláskor azt inkább szeretném elkerülni (napközben legalábbis) :D
Gyógyszer okozta fáradtság meddig tarthat?
Sziasztok! Hajnali 2-kor vettem be egy Sumatriptan Orion gyógyszert a migrénes fejfájásomra. Bár még csak hajnali 5, de 8ra be kéne mennem dolgozni viszont borzasztóan kába vagyok. Egy gyógyszer álmosító mellékhatása meddig tarthat? Nagyon egyénfüggő? Így nem tudnék...
A melatonin szájon átt történő alkalmazása nem álmosít napközben?
Csak aludni segít amikor aludni kell?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!