Reggel mindig pisilsz, vagy tartogatod?

válasza:

válasza:Mindig. Ami ki akar jönni, azt ki kell engedni.
Amit Te csinálsz eléggé káros. Meg nem is értem, hogy akkor most ennyire keveset iszol, hogy délutánig kibírod?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Reggel ébredés után mindig nagyon kell, iszonyúan beindul a hólyagom. Általában látványosan tartogatom, ameddig bírom. Néha előfordul, hogy becsurog, mert csinálok valamit, halogatom és nem érek oda időben a WC- re.
Amúgy élvezem a helyzetet.
Fiú vagyok.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Valamint az a valami akit a végén a csaj tartogatott a kezében?
Egy szóval tehát az,hogy 1 Belgium kerékbe törte a Sliffen tervet és lehetetlenné tette a háború megnyerését?
Amugy ekgn voltam verkepet is csinaltak minden rendbe volt de ilyeneket tapasztalok vagy van olyan is,hogy ha nem pisilek es feltelek akkor is erzem a szivdobogasom,lehet ilyen?
A kis dologról már hallottam, hogy lehet belőle probléma. De ha érzem, hogy kaksiznom kell, van hogy nem megyek el rögtön. Mert mondjuk olyan a helyzet, hogy nem lehet. Vagy itthon csak simán nincs kedvem hozzá. Ha egy kicsit tartogatom utána egy darabig megint nem is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!