Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudok kakilni már egy...

Nem tudok kakilni már egy hete csak tartogatom mert hiába nyomom nem jön ki (tudom gusztustalan) Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 19:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Napi Kakamanó kérdése :) Nem unod még ezt a sok "szart"? :D
2021. ápr. 9. 19:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Székrekedésed van. Több bevált módszer is létezik e panasz megszüntetésére, többek közt hashajtó, beöntés, későbbiekben több rost fogyasztása...
2021. ápr. 9. 19:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hashajto helyett szekletlazitot kene beszerezned ugy altalaban. Most akut esetre talan hashajto kene egy het utan, de ne szennasat, valami enyhet.
2021. ápr. 9. 19:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2021. ápr. 9. 20:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Kreatin. Testépítők szedik és időseknek is ajánlott, az izomvesztést gátolja. És funfact: ha túl sokat eszel belőle, negyed órán belül híg állapotban távozik belőled MINDEN. (Por állagban fél kávéskanálnyi is túladagolásnak számíthat, tabletta formában talán 2-4 is kell belőle.)
2021. ápr. 9. 21:23
 6/12 anonim ***** válasza:
24%
PErsze... és még nem vagy vele az orvosnál.
2021. ápr. 10. 13:50
 7/12 Elazur ***** válasza:
100%
Fontos, hogy használj Laxans kúpot székelés előtt, mert a széklet most kemény, besült. A kúp meglazítja, könnyebben ürül, nem jön ki az aranyered. Nővér vagyok.
2021. ápr. 15. 05:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak a kúpot tudom javasolni. Hashajtóval semmiképp ne próbálkozz, mert a besült dugó visszatartja a kifelé igyekvő híg székletet, és igencsak csúnya görcseid lesznek. És máskor semmiképp ne halogasd ilyen soká. Ha a második nap sincs székleted, azonnal tegyél valamit!
2021. ápr. 16. 13:26
 9/12 anonim válasza:
100%

Szia! Ezzel a problémával én is évekig küzdöttem kamaszkoromban,nekem a rekord 8 nap volt, de akkor már kemény volt a hasfalam is.

Ami bejött és a háziorvosom tanácsolta: éhgyomorra egy nagy pohár langyos vagy meleg víz és utána ne egyél semmit egy darabig. Ilyenkor elkezdenek dolgozni a belek. Amikor hat, a WC-zéslehet, hogy keserves lesz, mert kemény, besült a vége (bocs),de majd kijön, csak türelem.

Sokkal többet kell inni, általában is, amit szeretsz, bármi jó,csak folyékony legyen. És kell találni egy idősávot,amikor ráérsz pl. wc-n ülni, ezt tudatosítani kell magadban,hogy most van idő erre. Sokszor csak az a baj, hogy nincs idő erre. Nem a wc-n kell erőlködni,csaknyugodtan pihenni kell a szobában és majd jönni fog az inger, hamar be tud állni magától egy rendszer.

Ami még fontos: mozogni kell, pl.sportolni:futni,úszni, stb.,mert az üléstől lelassul az ember bélmozgása.

Kitartás! Nekem 20 éve nincsenek ezzel problémáim.

2021. ápr. 16. 15:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj orvoshoz! Ne laikusokkal gyógyítgasd magad.
2021. ápr. 16. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ugye ez nem ciki és gusztustalan?

Ma nagyban beszélgettem valakivel de nem nyeltem le a nyálamat és miközben beszéltem olyan volt mintha véletlenül köptem volna egy picit. Remélem tudjátok mire gondolok. Ugye ilyen mással is előfordul??

Miért lehet a Biotech Daily Pack multivitaminja eltérő színű mint máskor? (eddig sárga árnyalatú volt, most gusztustalanul zöld, pedig nincs lejárva a minősége)

A képen megtekintheted: Ma vettem és ijesztően más színű mint a megszokott, jelent ez minőségbeli különbséget?

Regelre teljesen bedugult a fülem optipax fülcsepp se segitett kimostam langyos vizzel fecskendővel nagyon sok gusztustalanság kijött sőt ki is dugult?

utána viszont picit fáj és száraznak érzem meg picit szédültem közbe ez normális? Illetve rakjak bele optipax cseppet vagy jó igy? Kimostam szépen teljesen kidugult csak picit fáj, száraznak érzem?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!