Nem tudok kakilni már egy hete csak tartogatom mert hiába nyomom nem jön ki (tudom gusztustalan) Mit tegyek?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szia! Ezzel a problémával én is évekig küzdöttem kamaszkoromban,nekem a rekord 8 nap volt, de akkor már kemény volt a hasfalam is.
Ami bejött és a háziorvosom tanácsolta: éhgyomorra egy nagy pohár langyos vagy meleg víz és utána ne egyél semmit egy darabig. Ilyenkor elkezdenek dolgozni a belek. Amikor hat, a WC-zéslehet, hogy keserves lesz, mert kemény, besült a vége (bocs),de majd kijön, csak türelem.
Sokkal többet kell inni, általában is, amit szeretsz, bármi jó,csak folyékony legyen. És kell találni egy idősávot,amikor ráérsz pl. wc-n ülni, ezt tudatosítani kell magadban,hogy most van idő erre. Sokszor csak az a baj, hogy nincs idő erre. Nem a wc-n kell erőlködni,csaknyugodtan pihenni kell a szobában és majd jönni fog az inger, hamar be tud állni magától egy rendszer.
Ami még fontos: mozogni kell, pl.sportolni:futni,úszni, stb.,mert az üléstől lelassul az ember bélmozgása.
Kitartás! Nekem 20 éve nincsenek ezzel problémáim.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ma nagyban beszélgettem valakivel de nem nyeltem le a nyálamat és miközben beszéltem olyan volt mintha véletlenül köptem volna egy picit. Remélem tudjátok mire gondolok. Ugye ilyen mással is előfordul??
A képen megtekintheted: Ma vettem és ijesztően más színű mint a megszokott, jelent ez minőségbeli különbséget?
utána viszont picit fáj és száraznak érzem meg picit szédültem közbe ez normális? Illetve rakjak bele optipax cseppet vagy jó igy? Kimostam szépen teljesen kidugult csak picit fáj, száraznak érzem?
Undorodnal tolle?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!