Támogatnád, hogy a mentális beteg, és drogos/piás beteg ápolói személyzete paprikahabot és teleszkópos botot (vipera) viselhessen munkaidőben, és támadás elhárítására használhassa azt?
márc. 5. 20:02
1/8 anonim 

válasza:

Nem. Ezek teljesen alkalmatlanok egy magáról sem tudó pszichotikus beteg megállítására. Az önvédelmi tanfolyamot viszont támogatnám.
2/8 anonim 

válasza:

Én sem támogatnám, a legtöbb beteg nincs magánál... Írom ezt úgy, hogy pár éve megfordultam ebben a kórházban.
Egyetértek elsővel, önvédelmi tanfolyam nem ártana.
Jobbulást kívánok a sérültnek!
3/8 anonim 

válasza:

Te jó ég 😞 Az első esetről nem hallottam eddig.
4/8 anonim 

válasza:

Nem. Ezek a betegek függők. Betegek! Érted?
5/8 anonim 

válasza:

4!
Attól még életveszélyesek! Akár betegek,akár nem!
Most az ápoló komolyan ölesse meg magát? Komolyan?
6/8 A kérdező kommentje:
4. És? Konkrétan ismerek mentősöket, akiknél van spray, vipera, nagy lámpa, fogvédő,... Anno nyugdíjas mentőorvos barátom mondta: "Agresszív, őrjöngő betegnél elsődleges lépés a sebellátás! El kell látni sebekkel, majd kezdődhet az ellátása.
márc. 6. 15:16
7/8 anonim 

válasza:

Ejj. Ma inkább azt tanítják, hogy vigyázzon mindenki a maga biztonságára. Az őrjöngő betegnek nem muszáj a közelébe se menni. Még a vadállatokat is le tudják csillapítani nyugtató lövedékkel, nem kell ahhoz agyonverni őket, hogy elláthasd. Még rendőrt is lehet hívni, ahogy a mentősök is teszik, ha szükséges.
8/8 anonim 

válasza:

Nem támogatnám, mert simán elvehetik tőle a betegek. Azt már én is, hogy komolyabb önvédelmi képzést kapjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!