Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ez esetbenm Mi...

Mit tegyek ez esetbenm Mi változott meg a nagy WC ügyemben?

Figyelt kérdés

Úgy érzem "jól" magam napközben, ha reggel letudom a Trónt"

Kb 1 hete nem minden reggel kell, így nyugtalan vagyok, hogy nem rutinszerűen, és azon gondolkodok, hogy napközben barmikor kellhet, kaja utánn, És úgy is van.

Zavar hogy nem reggel tudom le,

Próbálkozok de nemsiker!

Vizet is iszok reggel, és kávét is.

Vagytok így ti is?

tegnap 08:04
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Alapvetően ez nem kóros, nem óramű pontossággal működik, sok minden miatt változhatott. Alvásminőségtől kezdve, az étkezésen keresztül, az életkorig minden befolyásolja.
tegnap 08:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Már számtalanszor le lett írva, hogy mekkora hülyeség ez a reggel, gongütésre történő tojás. Pont ezért, mert mi van, ha nem kell vagy nem lehet? Egyébként sem eszel minden nap ugyanannyit, meg ugyanazt, miért pontosan 1440 percenként akarna utána kijönni mindig? Normális ember, elmegy, amikor kell, ha meg akkor nem tud, vár vele, ezt gond nélkül meg lehet tenni, akár 24 órát is.
tegnap 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor van gond ha egyeltalán nem sikerül vagy erőlködés árán.

Szerintem ne stresszelj és lehet magától vissza fog állni.

ma 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!