Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Deréksérvnél mi segíti a...

Deréksérvnél mi segíti a dekompressziót?

Figyelt kérdés

Én most földön fekszem és derékszögbe raktam a lábam az ágyra.

Jó ez, vagy jobb ötlet? =)

2025. júl. 27. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Orvost vagy gyógytornászt kérdeznék meg, nem a gyakorikerdesek.hu anonim kommentelőit a Testépítés kategóriában.
2025. júl. 27. 19:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Még vmi jó tipp?
2025. júl. 28. 01:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Más nincs.
2025. júl. 28. 07:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Ilyenekre gondolok, mint denevérágy, földön fekvés, forró vízben áztatás, párna fenék alá....?
2025. júl. 29. 06:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2025. júl. 29. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

KTM LC4 620 berúgós, kézi dekompresszoros motort hogy kell betolni?

Eltört a berúgókarom, már megrendeltem a másikat de addig is használni szeretném, illetve hasznos lenne az infó ha legközelebb a préri közepén eltörik akkor ne kelljen hazatolnom.

KIROPRAKTIKA/CSONTKOVÁCS. Van-e ellenjavallata ennek a kezelésnek?

A mellékelt videón az látszik, hogy a delikvensek derekát rögzítik és emberi izomerővel a fejnél fogva kihúzzák a gerincet, dekompressziót elérve, így ettől a mozdulattól elvileg eltávolodnak a csigolyák és így a gerinc helyreáll. Azt látom, hogy bár csak kézi erő...

Olyan videót keresek a neten, ahol bele lehet nézni, hogy hogyan működik az ADT gerinctorna?

Mindenhol lehet találni róla előadásokat, de sehol nem találtam egy egy perces vidót sem, ahol meg lehetne nézni, hogy hogyan folyik ez. Tehát nem előadást keresek, hanem azt, hogy a gyakorlatban ez hogy néz ki.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!