Nyaki gerincsérv műtét vár rám de implantátumot akarnak betenni mert sérült a gerincvelő elnyomta a sérv segítséget várok véleményeket ti véleményetek vágni? Veszélyei a következők lebénulas tüdő embolia sebfertőzés

válasza:

válasza:'letci'? Hany eves vagy, 12?
Amugy azt meg ennyi esszel se gondolhattad komolyan, hogy majd a gyk. muerto kozonsege felulbiralja az idegsebesz velemenyet, ugye?

válasza:"ti véleményetek vágni?"
Mit szeretnél vágni, hogy a véleményünket kérdezed?
Egyszerűen fogom a fejemet .... "Létci" "írjátok" "ti véleményetek vágni" "létszi" "Salynalom" "salynos"
"és a kor szerintem nem számít ilyen problémáknál"
Hogyne számítana, hogyha 10-12 éves vagy. Majd a szüleid eldöntik.
Mit vársz itt? A kérdést se lehet értelmezni. Fogalmazd meg normálisan. Amúgy meg itt nem fogsz találni idegsebészt. Ami nálad lehet probléma az nagyon speciális eset és nem 10 perces műtéti felkészülés. Itt napokig dolgoznak alapból a műtétet, hogy hogyan fogják megcsinálni..

válasza:"letszit mit nem lehet érteni" - " teló is át fogalmazás az írást"
Ezt nem a telefon fogalmazza át. Mert a telefon helyesírásnak megfelelő szavakat ad be. Olyan szó, hogy "létszi" nincs. Légyszi lenne a helyes forma, de inkább: Legyen szíves. Vagy Légy szíves. A "salynos meg a "salynalom" szavak pedig totál gázak. "Sajnos, Sajnálom" a helyes megfejtés.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mennyi idő alatt?
Volt egy kicsi sebem a kézfejemen, amiből sürgősségi lett, tetanusz és antibiotikum. Voltam kontroll on de hamar lerázott azzal, hogy szedjem végig a gyógyszert, amúgy minden oké. Viszont még mindig picit duzzadt a kézfejem, kicsit pirosas-lilás és viszket,ég. Ez...
Az egyik tételemhez kell,de sehol nem találok meg rá a pontos választ!
Tegnap délután hasra estem az egyik városi kórház előtt, ahol a tenyerem alatt a bütyök mellett lett egy 2-3 cm átmérőjű mély horzsolás (nem tudom milyen mély lehetett, mert véres volt, de egyáltalán nem vérzett a seb)..Azonnal lemostam vízzel (mivel a kórházból át...
Nemrég fektettük le a gyepszőnyeget. Nem tudom, hogy az normális-e, hogy gombák nőnek ki belőle. A lényeg, hogy 3 napja a jobb lábamon a kisujjam melletti ujjamat felsértettem csontig locsolás közben. Folytattam is a munkát, amíg össze nem véreztem mindent....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!