Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nyaki gerincsérv műtét vár...

Margoca19 kérdése:

Nyaki gerincsérv műtét vár rám de implantátumot akarnak betenni mert sérült a gerincvelő elnyomta a sérv segítséget várok véleményeket ti véleményetek vágni? Veszélyei a következők lebénulas tüdő embolia sebfertőzés

Figyelt kérdés
2025. aug. 25. 07:35
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Létci mielőbb írjátok köszi
2025. aug. 25. 07:36
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ne laikusoktól kérdezd, nyilván az idegsebész felmérte a kockázatot.
2025. aug. 25. 07:46
 3/17 anonim ***** válasza:
67%

'letci'? Hany eves vagy, 12?

Amugy azt meg ennyi esszel se gondolhattad komolyan, hogy majd a gyk. muerto kozonsege felulbiralja az idegsebesz velemenyet, ugye?

2025. aug. 25. 08:28
 4/17 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert az idegsebesz orvos mondta el ezeket a mellekhatasokat ti véleményetek vágni vagy esetleg van aki átesett ilyen műtéten mit tud róla mondani mert az a baj hogy pont mostanában olvastam 3 ilyen műtétről ami egyik sem végződött valami jól. Ja a műtét külföldön lenne
2025. aug. 25. 08:31
 5/17 A kérdező kommentje:
Jajj bocsánat ha valakinek ez jött le az egészből még ez a legfontosabb létszi így megfelel ? Salynalom hogy neked ez a legfőbb problémád nekem salynos nem és tanácsot segítséget kértem nem bunkó megjegyzést és a kor szerintem nem számít ilyen problémáknál
2025. aug. 25. 08:49
 6/17 anonim ***** válasza:

"ti véleményetek vágni?"

Mit szeretnél vágni, hogy a véleményünket kérdezed?

Egyszerűen fogom a fejemet .... "Létci" "írjátok" "ti véleményetek vágni" "létszi" "Salynalom" "salynos"

"és a kor szerintem nem számít ilyen problémáknál"

Hogyne számítana, hogyha 10-12 éves vagy. Majd a szüleid eldöntik.

Mit vársz itt? A kérdést se lehet értelmezni. Fogalmazd meg normálisan. Amúgy meg itt nem fogsz találni idegsebészt. Ami nálad lehet probléma az nagyon speciális eset és nem 10 perces műtéti felkészülés. Itt napokig dolgoznak alapból a műtétet, hogy hogyan fogják megcsinálni..

2025. aug. 25. 09:26
 7/17 A kérdező kommentje:
Bele méretek e vágni azt szeretem volna írni és kijavították a letszit mit nem lehet érteni szüleim nincsenek okoska és gyorsan írtam és a teló is át fogalmazás az írást és a szavakat bocsánat de szerintem aki segíteni akar az nem ezeken akad fent de ha már. írt járunk az mi "hogy napokig dolgoznakalaból a műtétet hogy hogy fogják csinálni ez milyen mondat és írtam hogy külföldön lenne a műtét csak végig kéne olvasni. Okoskodás helyet és nem 12-13 éves vagyok de neked nem mindegy ?? És további jó fej fogást
2025. aug. 25. 09:46
 8/17 anonim ***** válasza:

"letszit mit nem lehet érteni" - " teló is át fogalmazás az írást"

Ezt nem a telefon fogalmazza át. Mert a telefon helyesírásnak megfelelő szavakat ad be. Olyan szó, hogy "létszi" nincs. Légyszi lenne a helyes forma, de inkább: Legyen szíves. Vagy Légy szíves. A "salynos meg a "salynalom" szavak pedig totál gázak. "Sajnos, Sajnálom" a helyes megfejtés.

2025. aug. 25. 11:11
 9/17 A kérdező kommentje:
De jó hogy ezen vagy fenakadva és nem azon hogy akár le is benulhatok lehet hogy vannak helyesírási problémáim de te emberségből 0 vagy remelem hogy átelsz ilyen problémát és akkor is a helyesírás lesz a fő problémád inkább helyesírási problémáim legyenek mint emberségből 0 legyek barom
2025. aug. 25. 12:07
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne vállald a műtétet és élj fájdalomban. Minden műtétben van kockázat. Most mi döntsük el helyetted, hogy mit csinálj? Honnan tudjuk a diagnózisodat? Honnan tudjuk milyen problémákat okoz a mindennapjaidban? Semmit se osztottál meg, csak hablatyoltál össze vissza érthetetlenül.
2025. aug. 25. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Sebfertőzés után?

Volt egy kicsi sebem a kézfejemen, amiből sürgősségi lett, tetanusz és antibiotikum. Voltam kontroll on de hamar lerázott azzal, hogy szedjem végig a gyógyszert, amúgy minden oké. Viszont még mindig picit duzzadt a kézfejem, kicsit pirosas-lilás és viszket,ég. Ez...

Mi a sebfertőzés fogalma?

Az egyik tételemhez kell,de sehol nem találok meg rá a pontos választ!

El menjek orvoshoz vagy sem?

Tegnap délután hasra estem az egyik városi kórház előtt, ahol a tenyerem alatt a bütyök mellett lett egy 2-3 cm átmérőjű mély horzsolás (nem tudom milyen mély lehetett, mert véres volt, de egyáltalán nem vérzett a seb)..Azonnal lemostam vízzel (mivel a kórházból át...

Kellene tetanusz ellen oltást kapnom?

Nemrég fektettük le a gyepszőnyeget. Nem tudom, hogy az normális-e, hogy gombák nőnek ki belőle. A lényeg, hogy 3 napja a jobb lábamon a kisujjam melletti ujjamat felsértettem csontig locsolás közben. Folytattam is a munkát, amíg össze nem véreztem mindent....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!