Porckorong sérv,ami januar 25-én szakadt ki.Lábam érzekeny érintésre irritál.Normális ez???
Figyelt kérdés
Január 25-én vasárnap reggel,arra ébredtem,hogy a lábam lezsibadt lebénúlt..Kórhazba kerültem,10 napra,és kaptam egy csomó szeteroidot,gyuladáscsökentőt,fajdalmomcsillapitót.A fájdalom elmúlt és haza engedtek,de elégé zsibadt még nyenge volt labujhegyen állás sem ment..Egyépkent L5-kiszakdt s1 ideggyököt nyomja.A hejzethez képest jobban vagyok,de ami idegesít az hogy anyira érzékeny a labam,a bőröm,pontosan a vadlim, a labfejem külső része,a labujjaim..Iritál mikor hozzá érek,vagy ha csak a nadrág is hozzá ér..26-án lesz kontrol vizsgálat.Gondolom majd többet mond a doki..Csak érdeklődnék,hogy volt e valaki már ijen hejzetben,és mi ez??Az ideg gyógyul?Vagy ez rosszabodás jele lehet??Köszönöm előre isfebr. 12. 09:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Mi okozhatja, hogy a hátamon egy adott pont ,,bűzös" szagú?
Először a melltartómra gondoltam, hogy beleizzadtam, de igazából hiába cseréltem most már a 3. melltartónak is ilyen a szaga egy adott ponton. Mitől lehet ez?
Tea fogyasztás?
Minden reggel teát iszom a reggelihez,szerintetek mennyire egészséges?Mert olyan sok mindent hallani,hogy az ember már nem tudja mi az igazság.Egyébként zöld teát fogyasztok
Miért remeghetek bizonyos helyzetekben?
Észrevettem, hogy mostanában evés közben remegek, egyedül nem, csak mások előtt. Ha írni kell valahol hivatalos helyen, akkor is, most legutoljára pedig amikor vásárlás közben kérte a terminál a pinkódot, ugyanez megismétlődött. A kezem és a nyakam is remeg, néha az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!