Van egy pici köldöksérvem,nem fáj abszolut nem érzékeny meg semmi erre meg adja az üzemorvos a munkaköri alkalmasságit?Könnyű közepes fizikai munkát végzem.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ahhoz, hogy ne lássa, be kell állítanom valamit, vagy ilyen esetben automatikusan nem látja amit a pszichiátrián írtak be? Nem szeretném, hogy pletykák induljanak útra.
10.000.Ft az ára úgy, hogy azt mondták, 1 perc az egész... Egész jó 10.000.Ft-os percdíj.
Gyógytornászként kezdtem és bejelentették, hogy kötelező lesz nyári gyakorlatra üzemorvosi vizsgálat. Nagyon félek a vérvételtől, már az egésztől elment a kedvem:( van e vérvétel?
Húsz perc séta még nem okoz gondot, de túlterhelésre begyullad.
Fontos lenne TB-által támogatott hasplasztikához. Hat évvel ezelőtt voltam a legsúlyosabb, most lefogytam a kívánt testsúlyomra, de kellene egy rögzített adat erről. Van esély, hogy még tárolják a dokumentumaimat, és ki is adnák nekem? Köszi előre is nektek!
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a munkahelyemen veszélyes anyagokkal foglalkozunk, aki kiporzanak, kipárolognak. Sokszor nekem kell őket és a velük való munkát felügyelni, amihez komoly védőfelszerlés is kellene. Emiatt terhességem alatt szeretném, ha adnának...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!