Kapható olyan elektromos fogkefe amelyiknek a feje körbeforog (tehát nem odavissza mozgós)?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A papám körmének a vágása elég problémás. A mamám gondoskodik róla, és arra gondoltam meglepném őket egy ilyen géppel, de nem vagyok biztos hogy vinné a körmét. (Az idősebb emberek körme sokszor koszosabb, és vastagabb szokott lenne stb)
Női elektromos borotvát szeretnék vásárolni, segitsetek kérlek hogy melyeket válasszam
2 és fél éves kis unokahúgom ugrált kint kerti ugrálóban ebben a nagy hálóval körbe kerített félében és feltöltödött a kis haja neki ugye a mozgástól így álltak neki felfele a kis babahajai az égnek. Megérintettem a kis haját csak úgy vicc kedvéért és erre...
Pár órát eltöltöttem a párommal, mikor vártuk a vonatot az állomáson és mikor simogattuk egymás kezét éreztünk egy ilyen rezgő érzést, rendesen a kézfejembe meg a tenyerembe is éreztem , meg a párom is. Ilyet még nem érzett egyikünk sem, Ez mitől lehetett ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!