Hogyan lehetséges MR.re időpontot kérni eszt.n? Nincs beutalóm ugye. Csupán vizsgálatkérő lap.
Figyelt kérdés
tegnap 05:40
1/6 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem ez az egyik vizsgálat, ahová nehéz. Ha túlterhelt, akkor telefonon esetleg adnak, bár nem tudom mi az a vizsgálatkérő lap.
2/6 anonim 

válasza:

válasza:Hát akkor nem EESZT-n, hanem telefonon kérsz időpontot. MR vizsgálat esetén nincs rá mód, hogy megválaszd az intézményt, ott a konkrét vizsgálattól, sürgősségtől függően szigorú beosztás szerint csinálják a vizsgálatokat.
3/6 anonim 

válasza:

válasza:E beutalóval ki lehet választani az egészségablakban
4/6 anonim 

válasza:

válasza:Vérvételre is 1 év mire kapsz. A kisasszony meg foglal neked 2 hét múlva egyet
5/6 Ypszilon1980 

válasza:

válasza:E-beutalóval tudsz csak EESZT-n belül foglalni, ha az nincs, akkor marad a telefonos időpont kéregetés, az viszont csak adott intézményre szól, viszont minden esetben kell fizikailag is vinni a vizsgálat kérőt, legalábbis én egy helyet sem tudok, ahol ezt nem követelik meg, ergo inkább legyen nálad kinyomtatva. Ki kérte a vizsgálatot? Vagy felhívod a 1812-t és ott érdeklődsz, ott tudnak ebben segíteni és megmondani, hogy ami neked van, az megfelelő-e a vizsgálatra és akár foglalnak is neked.
6/6 retektorta 

válasza:

válasza:Jóindulatból mondom, hogy csináltasd meg magánban. Nekem úgy kellett volna időpontot foglalnom, hogy reggel 8-kor felhívom az intézményt, ahol kérek időpontot. Csak éppen a probléma az, hogy egy nap 5 időpontot adnak, ami 8 óra 5-10 percre elfogy, és akkor próbálkozzak másnap. Emiatt persze a szám folyamatosan foglalt, és ha sikerül is időpontot kérni, az 3 hónap múlva lesz. Inkább fizettem.
Kapcsolódó kérdések:
Alkoholizáló embertáraim, mennyi szokott lenni a vérvételi vizsgálatkor a gamma gt értéke?
Nálam 80-120 között szokott lenni, és a háziorvosom mindig a májzsugorral riogat. Kedves piás sorstársaim, nektek mennyi az annyi?.)
Neurológiai vizsgálaton végzik el a CT és az MRI-t vagy azt külön?
Ha van egy szolgáltatás neurológiai vizsgálatként adott díjon az általában tartalmazza?
CT vizsgálatkor a szemet muszáj becsukni? Éri sugárzás?
Csak azt mondtak ne mozogjak
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!