Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Éjjelente zsibbadnak az...

Stella0524 kérdése:

Éjjelente zsibbadnak az ujjaim, de a tenyerem, és más testrészem nem. Először arra gyanakodtam, hogy rajta fekszem, de nem. Miért van ez? Vitamin hiány?

Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 11:05
 1/4 De Puta Madre ***** válasza:
Nézess egy vérképet, cukrot, ha ok, akkor egy ideget nyomhat valami. Lehet Karpal Tunnel szindróma is.
2011. okt. 2. 11:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Huu ez cukortól is lehet?Én úgy tudom h megerőltetéstől is szokott zsibbadni.Nem erőlteted meg munka közben?
2011. okt. 2. 11:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Nem, nem erőltettem meg. És ez a zsibbadás is csak időszakonként van, 3-4-5 havonta fordul elő.

2011. okt. 2. 15:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hány éves lehetsz, de a nyaki csigolyák meszesedése is okozhat ujjhegy zsibbadást.
2011. dec. 5. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Lábnagyujjaim miért zsibbadnak/nem érzem?

Munkáscipobe nem hiszem hogy nyom, mert eleg kenyelmes a cipo, de mar 2 napja szinte nem is volt rajtam cipo es meg mindig zsibbad. Ha hozzaerek, olyan mintha egy kicsit szurna. Kulsoleg normalis allapotban vannak. Mitol lehet? Egyebkent ha nem lehet belole baj, pl...

Mitől zsibbadnak a középső lábujjaim?

A talpam már pár éve fáj, reggelente elég nehezen állok föl. Az első terhességem alatt kezdődött. Csináltattam talpbetétet azóta 2-szer is, és a súlyom is (majdnem) megfelelő, még 5 kg-tól szeretnék megszabadulni. Mi okozhatja a zsibbadást? Lehet ezen valamit...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!