Eltörtem a higanyos lázmérőt. Méghozzá úgy h csak a vége tört le a kapilláris hiánytalan. Folyhatott ki ebből higany? Ránézésre én nem láttam. A higanyszál megszakadt, de 36-nál, de 38 fölé nem ment. Kellene kénport vennem?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
minap munkában megszámlálhatatlan sok neon fènycsövet kellett pakolni,rengeteg tört darabbal. ami meg nem volt eltörve ,annak meg nekünk kellett letörni a fém végét..
Talán azért nem, mert korunk vagy közvetlen elődeink találmánya ez a fajta betegség? Szerintetek van alapja a mesének miszerint Afrikában a majmoknál alakult ez ki, és onnan valahogy (azt már senki nem meri elképzelni hogy hogy) megfertőződtek az emberek, persze ehhez...
A konyhakőre esett, összeszedtem papírzsepivel lapátra, majd kiöntöttem a wc-be, mivel nincs itthon kén. Ebből lehet vmi probléma?
A lázmérőben?
Tegnap délelőtt festés miatt tologattuk össze a bútorokat és leesett a higanyos lázmérőnk, nem magasról egy puffról, de csak este vettük észre. Igazából körbe megrepedt a lázmérő, nem láttunk higany golyócskákat, de a lázmérőben volt szakadás a higanyszálnál. Ma...
És felporszívóztam, nem tudtam, hogy ez bajt okozhat! Az ablakot kinyitottam, a szobából kimentem, az ajtót becsuktam. Mindez a hálószobában történt ráadásul. Lehet így bajom?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!