Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Beduzzadt kéz és kézfej....

Beduzzadt kéz és kézfej. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A minap arra keltem hogy be van duzzadva a jobb karom és a kézfejem. A bőrfelületen piros foltok voltak amik viszkettek és szintén gyulladtak voltak.

Voltam bőrgyógyásznál írt fel Elocom krémet és Lordestin gyógyszerrt.

A piros foltok nagyjából elmúltak azonban a duzzanat ott maradt.

Volt valakinek hasonló problémája?

Köszönöm a váalszokat.

2014. máj. 6. 10:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a csalánkiütés okozott ilyen ödémás tüneteket (bár a szemem is be volt dagadva). Amikor elmentem bőrdokihoz, kaptam kalcium injekciót és az lehúzta, plusz Suprastint írt fel, meg pezsgőtablettát kellett innom. Ezek együtt segítettek. El fog múlni, csak borzasztó kellemetlen.
2014. máj. 6. 10:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Valamilyen autoimmun állapot. Allergia..

Vizesedésért, duzzadásért, allergiákért az egész életmód felelős lehet.

A gyermekkorban adott oltások adjuvánsaitól kezdve a minden nap megevett gyulladásfokozó ételek mind az allergiákat fokozzák. És most valószínűleg ez látványosan kijött a jobb karodon.

Nem véletlenül ajánlgatják a gluténmentes táplálkozást, a sok zöldségfogyasztást, tejtermékek kerülését, adalékanyagok és műanyagok, gyógyszerek kerülését.

A legtöbb betegség nem bőrgyógyászati természetű. Nem azért kiütéses vagy bedagadt a karod, mert nem kensz rá elég gyulladácsökkentő krémet. Hanem valami már kezd felborulni a testedben, erre kellene mindenkinek figyelnie.

2014. máj. 6. 10:57
 3/3 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nekem is allergia volt, antibiotikum hozta ki (Augmentin Duo)
2014. máj. 6. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!