Miért vérzik a fenekem nagyvécé után?
Több oka is lehet:
-végbélrepedés
-aranyér
-felmart bőr
Ha nem a székletben! van a vér hanem a felszínén, (élénk piros friss)akkor ezek jöhetnek szóba. A székeléskor jelentkező éles fájdalom szintén erre utalhat.
Adok egy kicsit pontosabb infókat:
Csak a papíron volt nagyon élénk színű friss vér, nem kevés de nem is hú de sok. Alig mozgok valamit, rosszul étkezem. Sokszor szokott olyan lenni, h nem tudok vécézni. Vérezni ritkán szokott, de akkor is csak nagyvécézéskor, a papíron. Vécézéskor kicsit csíp, de tűrhető. Most utána is szintúgy néha 'csíp' de nem fáj.
A vécépapírra visszatérve, most 2 újjal töröltem, az egyik borzalmas volt, mert puha volt, az meg alig fogja meg a kakit. A másik viszonylag jó de nem olyan jó, mint a megszokott kemény, ultravékony papír. Bocsánat de nem tudom máshogy fogalmazni. :D
wc papírtól nem lehet ,mert akkor nem árulhatnák ha ilyeneket okozna.
sokat ülsz?Nem szokott fájni a hosszadalmas ülés?
Köszi a válaszokat. De az aranyér fiatal korban is lehet?
Amúgy most megint mentem vécére (mármint kisvécé), megnéztem óvatosan ott, hogy vérzik e, és már alig látszik valami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!