Nem akarok 1-2 napig iskolába menni mit mondjak orvosnak?
Szóval az van hogy nagyon fáradt vagyok tényleg nagyon,el akarok menni az orvoshoz de mit mondjak szerintetek?
Azt szeretném kb hogy 3-4-5 napra írjon ki.
Siessetek mert csak 11-ig rendel!
Jaj szegény kis iskolások. Menj el dolgozni, utána lásd el a háztartást és a családot, akkor majd meg tudod, hogy milyen fáradtnak lenni. :)
Egyébként meg most volt hétvége, pihenhettél volna. Sulinak meg nemsokára vége, ezt már ki lehet bírni. Nyári szüneted is lesz. Ha felnőtt leszel, az sem lesz ám :P
jó napot kívánok, reggel mikor felébredtem furán fájtak a fogaim elõl anyukám megmérte a lázam és 37.8 volt, adott rá egy algopirint az levitte, picit fáj a torkom és pár napja taknyos vagyok(szipogj mellé végig)
sulis koromban ez volt a tuti receptem 3-5 napos igazolásért... és ne foglalkozz a többiekkel, a felnõttek hajlamosak elfelejteni, hogy a suli sokkal fárasztóbb volt mint a legtöbbünk munkája...
amúgy ha jófej dokid van, és nem sûrûn ló
gsz, nyugodtan mond meg neki, hogy rossz a közérzeted, szorongsz és szeretnél picit pihenni, ezzel is kiír a legtöbb orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!